Νέα συνεργασία LG με μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πολυτελούς τουρισμού, η οποία εγκαινίασε ένα υπερσύγχρονο Resort στο Πόρτο Χέλι.


lg hotel tvΜια ακόμη επιτυχημένη συνεργασία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο του τουρισμού πραγματοποίησε η LG Electronics (LG), με την προμήθεια και εγκατάσταση 90 τηλεοράσεων ξενοδοχειακού τύπου στο Nikki Beach Resort & Spa. Η επιλογή συσκευών της σειράς LG LY330C από το υπερσύγχρονο και πολυτελές Resort στο Πόρτο Χέλι που εγκαινιάστηκε τον Αύγουστο, έρχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά τη σχεδιαστική και τεχνολογική υπεροχή των επαγγελματικών τηλεοράσεων της LG.


Το Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι με 66 δωμάτια και σουίτες σχεδιάστηκε βάσει της φιλοσοφίας και των προδιαγραφών της αλυσίδας Nikki Beach Worldwide, συνδυάζοντας σύγχρονα υλικά υψηλής ποιότητας με τη μεσογειακή αρχιτεκτονική. Η πολυτελής αίσθηση που προσφέρει στους επισκέπτες, ενισχύεται περαιτέρω χάρη στον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό κάθε δωματίου με τηλεοράσεις προηγμένης τεχνολογίας της LG. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG εγκατέστησε 90 τηλεοράσεις της σειράς LY330C διαστάσεων από 28 έως 55 ίντσες, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χώρου.


Με πλήθος εξειδικευμένων επαγγελματικών λειτουργιών για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και επιλογών ψυχαγωγίας, η προβολή προσωποποιημένων μηνυμάτων και η δυνατότητα διαμόρφωσης προσωπικής λίστας καναλιών (One channel Map), είναι μερικές μόνο από τις λειτουργίες που κάνουν τις επαγγελματικές τηλεοράσεις της LG να ξεχωρίζουν. Διαθέτοντας τεχνολογία αιχμής και κομψό σχεδιασμό, οι τηλεοράσεις εντάσσονται αρμονικά στη σύγχρονη, πολυτελή τουριστική μονάδα διεθνών προδιαγραφών. Χάρη στο Hotel mode υπάρχει η δυνατότητα ‘κλειδώματος’ των καναλιών και λειτουργία που αποτρέπει τη μη ενδεδειγμένη χρήση της συσκευής, ενώ οι πιστοποιήσεις ERP και Energy Star που έχει λάβει η σειρά επαγγελματικών τηλεοράσεων της LG επισφραγίζει τον στόχο της εταιρείας για προϊόντα και λύσεις που συνεισφέρουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.


«Η νέα συνεργασία του τμήματος Business Solutions της LG με την πολυεθνική αλυσίδα Nikki Beach Worldwide αποτελεί απόδειξη ότι η εμπειρία, η τεχνογνωσία αλλά και τα προηγμένα προϊόντα της εταιρείας μας χαίρουν διεθνούς αναγνώρισης και αποτελούν την πρώτη επιλογή των επαγγελματιών που ψάχνουν ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις υψηλής ποιότητας», ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς.


Με πολυάριθμες συνεργασίες με παγκόσμιους ηγέτες του τουριστικού κλάδου, η LG και ειδικά το τμήμα Business Solutions υπογραμμίζουν τη δική τους ηγετική θέση για την παροχή ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων κορυφαίας τεχνολογίας για κάθε περίσταση.