H ESET Hellas, με την έναρξη της εορταστικής περιόδου, προσφέρει στους νέους εταιρικούς πελάτες της επιπλέον χρόνο προστασίας.


Eset logo13Συγκεκριμένα, η εταιρία δίνει την ευκαιρία στους πελάτες που θα πραγματοποιήσουν νέες αγορές ESET Business Solutions, από 24 Νοεμβρίου 2014 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2014, να επωφεληθούν με τρεις (3) επιπλέον μήνες δωρεάν προστασίας, για κάθε αγορά νέων αδειών με διάρκεια ισχύος ενός (1) έτους, και με έξι (6) επιπλέον μήνες δωρεάν προστασίας για αγορές νέων αδειών με ισχύ δύο (2) ετών.


Η νέα προσφορά αφορά πιο συγκεκριμένα την αγορά νέων αδειών των λύσεων ESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security, ESET File Security, ESET Mail Security, ESET Gateway Security, ESET Secure Business και ESET Secure Enterprise, ενώ δεν ισχύει για περιπτώσεις ανανέωσης, αναβάθμισης, ή επέκτασης υφιστάμενων αδειών.


«Η διασφάλιση των εταιρικών δεδομένων είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την ομαλή λειτουργία κάθε επιχείρησης. Με τη νέα αυτή προσφορά, δίνουμε τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις να γνωρίσουν τις έξυπνες και ευέλικτες επιχειρηματικές λύσεις της ESET, με τη βοήθεια των οποίων οι εταιρίες μπορούν να διαμορφώνουν την προστασία τους ανάλογα με τις ανάγκες τους», δήλωσε ο κος Δήμης Στρούθος, General Manager της ESET Hellas.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ESET Hellas στο τηλέφωνο +30 210 77 59 270 ή μέσω e-mail στο sales@esetgr.com.