Η Human Innovation Technologies επιδιώκει την εξαγωγή καινοτομίας και τεχνογνωσίας στη Γερμανία από μια ελληνική start-up επιχείρηση.


human itechΔυναμική είσοδο στην αγορά υπηρεσιών στον τομέα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της Γερμανίας και των Γερμανόφωνων χωρών επιδιώκει η Human Innovation Technologies S.A. συμμετέχοντας στην «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» της Γερμανικής Σχολής Αθηνών


Η Human Innovation Technologies S.A., πρωτοπόρος εταιρεία στην Ευρώπη που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λύσεων υψηλής τεχνολογίας σε ότι αφορά στις λειτουργίες Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, αποδεικνύει ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικεί επάξια μια θέση ανάμεσα στους “leaders” των ευρωπαϊκών και διεθνών αγορών, επενδύοντας στην Έρευνα & Ανάπτυξη και στην καινοτομία.


Ξεκινώντας από την έδρα της στη Ρόδο, η Human Innovation Technologies, διακρίνεται ως μια start-up εταιρεία που επεκτείνει τη δραστηριότητά της πρώτα στη γαλλική αγορά και τώρα στη Γερμανική. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία συμμετείχε στην «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» που διοργάνωσε για δεύτερη φορά η Γερμανική Σχολή Αθηνών και στην οποία συμμετείχαν δεκάδες εταιρείες και φορείς του κλάδου εργασίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Γερμανίας. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η Human Innovation Technologies παρουσίασε στους συμμετέχοντες τα καινοτόμα προϊόντα της που, μέσω της προσομοίωσης εργασιακού περιβάλλοντος σε εικονικό κόσμο, αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη λύση στα χέρια των επιχειρήσεων για την αποτελεσματική ανάπτυξη, εκπαίδευση και αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού τους, αλλά και τα πλέον αποτελεσματικά εργαλεία ώστε οι απόφοιτοι που θέλουν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας να μπορέσουν να πιστοποιήσουν αποτελεσματικά τις γνώσεις και επαγγελματικές τους δεξιότητες και να χτίσουν το επαγγελματικό τους προφίλ.


Στις επαφές που είχε με αποφοίτους και εκπροσώπους γερμανικών φορέων και επιχειρήσεων, ο Δρ. Στέλιος Κουζελέας – Business Development Director σημείωσε ότι “η συμμετοχή μας στην “Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας” της Γερμανικής Σχολής Αθηνών έχει διττό σκοπό για εμάς. Πρωτίστως, θέλουμε να βοηθήσουμε τους αποφοίτους της Σχολής να χτίσουν την επαγγελματική τους “ταυτότητα” με τα πλέον σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία της αγοράς και ταυτόχρονα να καλλιεργήσουμε νέες συνεργασίες και συνέργειες με επαγγελματίες, φορείς και επιχειρήσεις και να ενισχύσουμε έτσι τις προοπτικές εισόδου στις αγορές της Γερμανίας και των Γερμανόφωνων χωρών. Η Γερμανία παραδοσιακά εστιάζει στη σημασία του ανθρώπινου δυναμικού σε ότι αφορά στην αύξηση της παραγωγικότητας και για το λόγο αυτό αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για την εφαρμογή των ιδιαίτερα καινοτόμων λύσεων που προτείνει η Human Innovation Technologies”.