Τα δημοφιλή κιάλια 4x10DCF της Nikon είναι τώρα διαθέσιμα και σε λευκό, προσθέτοντας ακόμα μία δυναμική χρωματική επιλογή.


nikon kialiaΗ λεία και κομψή όψη του νέου λευκού μοντέλου αναδεικνύει την compact και ανάλαφρη σχεδίασή του. Με βάρος μόλις 65 g, τα κιάλια 4x10DCF προκαλούν τον θαυμασμό για το λεπτό σώμα των 19 mm και την εξαιρετικά compact σχεδίασή τους. Χωράνε στην τσέπη σας όπως ένα κινητό τηλέφωνο ή μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Το μικρό τους μέγεθος και η εκλεπτυσμένη σχεδίαση σάς επιτρέπουν να τα χρησιμοποιείτε ως κομψό αξεσουάρ στο θέατρο, σε μουσικά κονσέρτα ή σε κάθε άλλη επίσημη περίσταση στην οποία θέλετε να έχετε άψογη εμφάνιση.


Παρά το μικρό τους μέγεθος, τα κιάλια 4x10DCF παρέχουν ανώτερη οπτική απόδοση. Όλοι οι φακοί και τα πρίσματα έχουν πολυστρωματική επίστρωση για φωτεινές εικόνες, ενώ η πλησιέστερη απόσταση εστίασης των 1,2 m τα καθιστά επίσης ιδανικά για χρήση σε μουσεία.


Αυτή η νέα χρωματική προσθήκη στη σειρά 4x10DCF της Nikon θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των χρηστών που εκτιμούν τη μοντέρνα, κομψή λειτουργικότητα.


Κύρια χαρακτηριστικά
– Εξαιρετικά compact και ελαφριά σχεδίαση (μόνο 65 g)
– Ελάχιστη εστιακή απόσταση: 1,2 m
– Όλοι οι φακοί και τα πρίσματα έχουν πολυστρωματική επίστρωση
– Εύκολος χειρισμός (δεν απαιτείται ρυθμιστικό διόπτρας)
– Κομψή σχεδίαση
– Διατίθενται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, ασημί, κόκκινο και λευκό