Το πρώτο δίκτυο συνεργατών παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης, βασισμένων στην οικογένεια λύσεων Connect της Impact, μεγάλωσε!


SiEBENLogo_2009Νέο μέλος της οικογένειας των συνεργατών της Impact είναι η SiEBEN, κορυφαία εταιρεία στην παροχή εφαρμογών λογισμικού και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις, με δραστηριότητα στους τομείς Business Software, Systems Integration και Digital Marketing.


Μέσω της συνέργειας Paperless Connect, παρέχονται ήδη υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις στους τομείς της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, αρχειοθέτησης, ανταλλαγής και διαχείρισης παραστατικών. Με την προσθήκη της SiEBEN ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο η σύμπραξη του δικτύου, αφού καλύπτεται ένας επιπλέον κλάδος της αγοράς με τις λύσεις που παρέχει η Impact.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Στάθης Βρυνιώτης, Sales Manager της εταιρείας: «Η συνεργασία με την Impact για παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης είναι στρατηγικής σημασίας για την εταιρεία μας. Προσφέροντας ήδη καινοτόμες λύσεις πληροφορικής, είναι πολύ σημαντικό να συμπληρώσουμε το portfolio μας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, βασισμένες στη μεγάλη εμπειρία και τη μοναδική τεχνογνωσία της Impact».