Οι βαθμολογίες των δοκιμών του AV Comparatives επιβεβαιώνουν την ευέλικτη και ελαφριά προστασία των λύσεων της ESET.


Eset logo13Κορυφαίες επιδόσεις πέτυχε η ESET με την τελευταία έκδοση της λύσης ESET Smart Security στο Performance Test του ανεξάρτητου οργανισμού δοκιμών AV-Comparatives.


Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση, ο AV-Comparatives βράβευσε τη νέα έκδοση του ESET Smart Security με το βραβείο Advanced+. Λεπτομέρειες των δοκιμών δείχνουν ότι η ESET πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία σε επίπεδο επιδόσεων, ξεπερνώντας όλες τις διαγωνιζόμενες εταιρίες, όπως τις AVG, Avira, BitDefender, F-Secure, Kaspersky, McAfee και Sophos, και Trend Micro.


Ο οργανισμός AV-Comparatives εστίασε στην επίδραση που μπορεί να έχει το λογισμικό ασφαλείας στις επιδόσεις του συστήματος όταν εκτελούνται συγκεκριμένες εργασίες αρχείων, όπως download, άνοιγμα, αντιγραφή, κρυπτογράφηση, αρχειοθέτηση, καθώς και η εγκατάσταση και η εκκίνηση εφαρμογών.


Ο AV-Comparatives χρησιμοποίησε αρκετές δοκιμασίες, τόσο δικές του όσο και του PC Mark, του αναγνωρισμένου λογισμικού για δοκιμές επιδόσεων. Το βραβείο βασίζεται στα αποτελέσματα του AV-Comparatives σχετικά με τις συνολικές επιπτώσεις στην απόδοση του συστήματος με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σε Windows 8.1 64-Bit.


«Καθόλη τη χρονιά, η ESET είχε άριστη απόδοση σε όλα μας τα συγκριτικά. Στις πρόσφατες δοκιμές, παράλληλα με το γεγονός ότι η ESET προσφέρει πολύ καλή προστασία στο χρήστη, αποδείχθηκε ότι έχει και σχεδόν μηδενική επίδραση στην ταχύτητα του υπολογιστή» δήλωσε ο Andreas Clementi, CEO του AV-Comparatives.


Η λύση ESET Smart Security προσφέρει πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά την πλοήγηση στο Internet, διαφυλάσσοντας την ασφάλεια της ταυτότητας του χρήστη με τις λειτουργίες Anti-Theft, Προσωπικό Firewall και Anti-Phishing. Αυτή η σουίτα ασφαλείας της ESET διαθέτει επίσης ολοκαίνουρια τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως το Botnet Protection, για προστασία ενάντια σε botnet malware, καθώς και βελτιωμένο Exploit Blocker, που εμποδίζει επιθέσεις ειδικά σχεδιασμένες να αποφεύγουν την ανίχνευση ιών.


«Είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι από αυτό το βραβείο» δήλωσε ο Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer της ESET. «Κάθε εταιρία λογισμικού ασφαλείας οφείλει σήμερα να προσφέρει εξαιρετική προστασία από τις απειλές, αλλά το να μπορεί να το πετυχαίνει με απόλυτα ελάχιστη επιβάρυνση του συστήματος, είναι μία τέχνη, που, αν γίνει σωστά, έχει τεράστια διαφορά για το χρήστη.»