Την ευκαιρία στους φίλους της Apple να γνωρίσουν από κοντά το iPhone 6, έδωσε η Cosmote σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κατάστημα της στην Πανεπιστημίου.


iphone 6 cosmoteΉδη από τις πρώτες ώρες διάθεσης των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το κεντρικό κατάστημα είτε για να δει από κοντά, είτε για να αγοράσει μία από τις νέες συσκευές.


Ο Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Αλέξανδρος Ντάβος δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για δύο συσκευές αρκετά διαφοροποιημένες από τα προηγούμενα μοντέλα της Apple που έχουμε δει και που αναμένεται να ενδυναμώσουν την διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των Smartphones στην Ελλάδα. Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν ταχύτητες 4G και έρχονται να προστεθούν στη μεγαλύτερη γκάμα 4G Smartphones της ελληνικής αγοράς που διαθέτει η COSMOTE. Για να μπορούν οι πελάτες μας να απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορο Mobile Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, No 1 σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, και ταχύτητες που συνεχώς αυξάνονται. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι για τον μήνα Οκτώβριο το Mobile Internet της COSMOTE κατέγραψε μέσο όρο ταχύτητας downloading περισσότερο από 18 mbps σύμφωνα με μετρήσεις κοινού στο SpeedTest, του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως».


Η COSMOTE μια εβδομάδα πριν το επίσημο λανσάρισμα στην Ελλάδα έδωσε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν τις νέες συσκευές πρώτοι από το e-shop της και το ενδιαφέρον του κοινού ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, αποδεικνύοντας το πόσο «φανατικό» κοινό έχει η APPLE. Από σήμερα, όποιοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την περίοδο της προπώλησης, μπορούν να αγοράσουν τα νέα τους μοντέλα από το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και φθηνότερα από την COSMOTE μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων.