Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των επαγγελματιών, η νέα σειρά C2620/2670 επιτρέπει την ευκολότερη λειτουργία του mobile printing.


nfc printer samsungΗ Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην ελληνική αγορά της νέας σειράς NFC έγχρωμων laser Α4 εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων (MFP) ειδικά σχεδιασμένη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Τόσο οι NFC έγχρωμοι laser εκτυπωτές όσο και οι MFP ProXpress C2620/2670 είναι εξοπλισμένοι με σημαντικές λειτουργίες, όπως η τεχνολογία NFC, η ανοιχτή πλατφόρμα XOA-Web της Samsung, η λειτουργία “Rendering Engine for Clean Platform” (ReCP) και το πολυμερισμένο toner – επιτρέποντας πιο εύκολη mobile εκτύπωση, με επαγγελματική ποιότητα χρωμάτων, και ταχύτητα εκτύπωσης 26 σελίδων ανά λεπτό.


Εύρος επιλογών και ευκολία χρήσης για τους επαγγελματίες πελάτες
Χάρη στην NFC τεχνολογία, οι φορητές συσκευές μπορούν να συνδεθούν με τους εκτυπωτές, ώστε να πραγματοποιήσουν εκτύπωση ή σάρωση με ένα απλό άγγιγμα της συσκευής στον εκτυπωτή. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αναπτύχθηκε για να κάνει τη mobile εκτύπωση πιο εύκολη, καθώς και για να ανταποκριθεί στην ανοδική τάση της χρήσης των φορητών συσκευών στο επαγγελματικό περιβάλλον. Επιπλέον, η NFC τεχνολογία υποστηρίζει τη λειτουργία Google Cloud Print, με πιο εύκολη, πλέον, διαδικασία εγγραφής του χρήστη.


Επιπροσθέτως, η δυνατότητα για επίλυση τυχόν προβλημάτων προστέθηκε στη σειρά ProXpress C2620/2670, με σκοπό να βοηθήσει τους υπεύθυνους ΙΤ στην παρακολούθηση και τη διόρθωση εκτυπωτικών λαθών με ένα άγγιγμα στην οθόνη του εκτυπωτή, χρησιμοποιώντας ένα smartphone. Ο εκτυπωτής μεταφέρει στη συσκευή τη λειτουργική του κατάσταση και προτάσεις επίλυσης προβλημάτων, μέσω αρχείων βίντεο μικρής διάρκειας – αναγνωρίζοντας, πού ακριβώς συναντά πρόβλημα ο εκτυπωτής και δίνοντας οδηγίες για τη λύση του.


Η ανοιχτή πλατφόρμα της Samsung, XOA Web, είναι επίσης συμβατή με τη σειρά C2620/2670 και επιτρέπει την πρόσβαση σε λύσεις τρίτων ανεξάρτητων προμηθευτών λογισμικού, επιτρέποντας εύκολη παραμετροποίηση για τις ανάγκες διαφορετικών επιχειρήσεων. Για παράδειγμα, υιοθετώντας τη λειτουργία Ringdale’s followMe, ο χρήστης μπορεί να στείλει αρχεία στον εκτυπωτή από το γραφείο, το κινητό ή το tablet του και να εκτυπωθούν από οποιονδήποτε εκτυπωτή σε λειτουργία.


Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η οθόνη αφής 4.3 ιντσών ενισχύει τη συνολική αποτελεσματικότητα, συγκριτικά με παρόμοια προϊόντα που διαθέτουν LCD οθόνη δύο σειρών, και επιτρέπει την πρόσβαση σε προεγκατεστημένα προγράμματα και Smart UI λειτουργίες.


Δυναμικές Επιδόσεις
H σειρά ProXpress C2620/2670 αποτελείται από τον έγχρωμο Α4 laser εκτυπωτή C2620DW και από το έγχρωμο Α4 laser πολυμηχάνημα C2670FW. Ο εκτυπωτής C2620DW διαθέτει λειτουργία Duplex Print, ενώ ο εκτυπωτής C2670FW προσφέρει λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και fax. Και οι δύο συσκευές έχουν δυνατότητα εκτύπωσης 26 έγχρωμων ή ασπρόμαυρων σελίδων το λεπτό.


Τα μοντέλα της σειράς ProXpress C2620/2670 είναι εξοπλισμένα με προσαρμοσμένα 533MHz dual CPUs που επιταχύνουν την επεξεργασία εγγράφων. Ακόμη, η σειρά ProXpress C2620/2670 μπορεί να εκτυπώσει σε οποιοδήποτε είδος χαρτιού, ανεξαρτήτως υφής, πάχους ή μεγέθους.


Επαγγελματική Ποιότητα Χρώματος
Για να προσφέρει επαγγελματική ποιότητα χρώματος, η σειρά εκτυπωτών ProXpress C2620/2670 είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία ReCP της Samsung, καθώς και με πολυμερισμένο toner. Η τεχνολογία ReCP εξασφαλίζει ακριβείς και ζωντανές εικόνες, μέσω της τεχνολογίας αυτόματης εκκαθάρισης ποιότητας της Samsung για κείμενα, εικόνες και χρώματα. Το πολυμερισμένο toner δεν βελτιώνει μόνο την ποιότητα του εκτυπωμένου χρώματος, αλλά προσθέτει και γυαλιστερό εφέ. Συγκριτικά με το παραδοσιακό toner, τo πολυμερισμένο έχει τη δυνατότητα να μειώσει κατά 35% την απελευθέρωση διοξειδίου του άνθρακα.


Υψηλότερη Αποδοτικότητα
Τα μοντέλα της σειράς ProXpress C2620/2670 μπορούν να μειώσουν το κόστος μέχρι και 20%, συγκριτικά με το μέσο όρο, μέσω του βραβευμένου Samsung Easy Eco Driver. To Easy Eco Driver μεταποιεί αυτόματα τον τύπο της γραμματοσειράς, το μέγεθος και την εικόνα χωρίς να επηρεάζει το αρχικό έγγραφο, οδηγώντας σε συνολικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και σε οικονομία χαρτιού και toner. Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης.


Επιπλέον, χρησιμοποιώντας την Instant Fusing System τεχνολογία της Samsung, η κατανάλωση ρεύματος, καθώς και το κόστος, μειώνονται, αφού χρειάζεται λιγότερος χρόνος για ζέσταμα, ενώ η Τυπική Κατανάλωση Ηλεκτρικής Ενέργειας είναι 35% λιγότερη από άλλα αντίστοιχα μοντέλα με 1.70KW.