Την υψηλότερη επίδοση πέτυχε η ESET® στις πρόσφατες δοκιμές Γονικού Ελέγχου του ανεξάρτητου οργανισμού AV-Comparatives.


Eset logo13Η λύση ESET Smart Security, που πρόσφατα παρουσιάστηκε με τη νέα έκδοση της όγδοης γενιάς, βαθμολογήθηκε ως η καλύτερη ως προς το web filtering, ανάμεσα σε δώδεκα σουίτες διαδικτυακής ασφάλειας για Windows με γονικό έλεγχο. Καθώς το ενδιαφέρον για την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο εμφανίζεται αυξημένο, συνδυαστικά με τον Ευρωπαϊκό Μήνα για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο, στο WeLiveSecurity.com αναρτώνται βίντεο με συμβουλές ασφάλειας για γονείς − το πιο πρόσφατο αναφέρεται στην ασφαλή περιήγηση στο YouTube.


«Ανάμεσα στις σουίτες διαδικτυακής ασφάλειας, η λύση ESET Smart Security πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στις δοκιμές web filtering, εμποδίζοντας το 91% των sites συνολικά. …Η λειτουργία Γονικού Ελέγχου προσφέρει απλό και εύκολα διαμορφώσιμο web filtering» αναφέρεται στην έκθεση του AV-Comparatives.


«Η ασφάλεια των παιδιών στον κυβερνοχώρο αποτελεί προτεραιότητά μας και είμαστε ευτυχείς που το αποδεικνύουν ανεξάρτητες δοκιμές των λύσεών μας. Ωστόσο, δεν σταματάμε εδώ. Στην πρωτοβουλία μας για αύξηση της αναγνωρισιμότητας της ασφάλειας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μήνα για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο μέσα στον Οκτώβριο, τονίζουμε το περιεχόμενο των βίντεο για την παιδική ασφάλεια στο WeLiveSecurity.com» προσθέτει ο Raphael Labaca Castro, ερευνητής της ESET.


Στο WeLiveSecurity.com διατίθεται μεγάλη ποικιλία από περιεχόμενο που μπορεί να βοηθήσει τους γονείς να προστατεύσουν τα παιδιά τους όσο βρίσκονται στο διαδίκτυο. Το πιο πρόσφατο βίντεο ασχολείται με την ασφάλεια κατά την περιήγηση στο YouTube. Καθώς το YouTube αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή website παγκοσμίως, οι νεαροί θεατές μπορεί να εκτεθούν σε μη κατάλληλο περιεχόμενο. Όπως προτείνει το σχετικό άρθρο στους γονείς, απλά με πέντε εύκολα βήματα, μπορούν να προφυλάξουν τα παιδιά τους. Ομοίως, σε προηγούμενα βίντεο προσφέρονται συμβουλές για ασφαλέστερο online gaming και ασφάλεια στα social media.