H εταιρεία Κρύπτο ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα των smartphones GSmart, της εταιρείας Gigabyte Communications, στην ελληνική αγορά.


GSmart-Roma-R2-Plus-Edtion-21-557x600Η Κρύπτο ΑΕ, έχοντας μια πορεία 30 χρόνων στην αγορά της τεχνολογίας, επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία των κινητών τηλεφώνων GSMART τη εταιρίας Gigabyte Communications Inc. για την Ελλάδα. Η Gigabyte Communications Inc. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2004, και ανήκει στην Gigabyte Technology Co. Ltd (GIGABYTE) γνωστή από τα motherboards και τις κάρτες γραφικών, με έδρα την Ταϊβάν.


Tο brand “GSmart” είναι συνώνυμο της «έξυπνης χρήσης», «παγκοσμιοποίησης», «διαφοροποίησης» και «διαδικτυακής επικοινωνίας». Η παραγωγή των συγκεκριμένων smartphones παρέχει στο σύγχρονο χρήστη ένα ευέλικτο σύστημα επικοινωνίας, διασκέδασης, εκμάθησης, και προσωπικής ενημέρωσης μέσα από την τεχνολογία διαχείρισης πληροφοριών. Ταυτόχρονα η άριστα οργανωμένη ομάδα έρευνας πίσω από τα κινητά τηλέφωνα GSMART κατασκευάζει προϊόντα σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας .


Συνεπώς, μέσα από τις καινοτόμες ιδέες και σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία, θέτουμε ως στόχο τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε όχι μόνο να ενισχύουν την αλληλεπίδραση του χρήστη με τον κόσμο αλλά να διεγείρουν και να εμπνέουν τον ανθρώπινο νου.


Η Κρύπτο θα διαθέσει στην Ελληνική αγορά συνολικά 5 συσκευές smartphones GSmart. Το T4 με οθόνη 4 ιντσών IPS ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 512MB, υποστήριξη δύο καρτών SIM, αποθηκευτικό χώρο 8GB και κάμερες 8 και 0,3 Megapixel, πίσω και εμπρός αντίστοιχα. Η τιμή του GSmart T4 ανέρχεται στα 89 ευρώ.


Το Roma R2 Plus, επίσης με οθόνη 4 ιντσών IPS ανάλυσης 800×480 pixels, αλλά με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM, αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 8GB, κάμερες (πίσω και εμπρός) στα 5 και 0,3 Megapixel, ενώ και αυτό θα υποστηρίζει δύο κάρτες SIM. Η τιμή του ανέρχεται στα 119 ευρώ.


Στην κατηγορία οθόνης των 5 ιντσών διατίθεται καταρχήν το Mika M2, με ανάλυση οθόνης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM, αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 8GB, dual SIM, κύρια κάμερα ανάλυσης 13 Megapixelκαι εμπρόσθια στα 5 Megapixel. Η τιμή του Mika M2 ανέρχεται στα 179 ευρώ.


Το Arty A3 κόστους 149 ευρώ, προσφέρει ανάλυση οθόνης 854×480 pixels, διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM, αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 4GB, υποστήριξη δύο SIM, κύρια κάμερα ανάλυσης 8 Megapixel και δευτερεύουσα κάμερα στα 2 Megapixel.


Ναυαρχίδα των smartphones είναι το Saga S3 με οθόνη IPS διαγωνίου 6 ιντσών και ανάλυσης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή, dual SIM, μνήμη RAM 1GB, αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 8GB, κάμερα 8 Megapixel και μπροστινή κάμερα στα 2 Megapixel. Η τιμή του Saga S3 είναι στα 219 ευρώ.


Τέλος, η Κρύπτο ανακοίνωσε και τη νέα σειρά συσκευών tablet Creev. Το CreevQ8000 διαθέτει οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών και ανάλυσης 1280×800 pixels, μνήμη RAM 1GB, αποθηκευτικό χώρο 8GB, τετραπύρηνο επεξεργαστή, διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS και υποστήριξη WiFi. Αντίστοιχα το «αδελφό» μοντέλο Q8001 έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με τη διαφορά ότι υποστηρίζει και την πρόσβαση σε δίκτυα 3G.


Το Q1000 είναι το μοντέλο με οθόνη διαγωνίου 10,1 ιντσών IPSκαι ανάλυσης 1280×800 pixels, διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1GB, αποθηκευτικό χώρο 16GB και υποστήριξη WiFi. Σε ότι αφορά τα tabletsη Κρύπτο προανήγγειλε και το λανσάρισμα μοντέλων με λειτουργικό σύστημα Windows. Η τιμή του Q1000 είναι στα 169 ευρώ.


Οι συσκευές GSmart είναι διαθέσιμες από τις αλυσίδες καταστημάτων Media Markt και Public, καθώς επίσης και από τους μεταπωλητές Cosmodata, e-gate.gr, e-shop.gr, Infoworld, SanyoCom, MGManager, Play247.gr και Kapa.com (για την κυπριακή αγορά).