Η INTRALOT έλαβε το βραβείο Business Excellence στην κατηγορία Εξωστρέφεια στα InfoCom Awards 2014.


intralot 2011Το βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του 16ου Συνεδρίου InfoCom World, “Techonomy: Time for Synergies”.


Το βραβείο Business Excellence αποτελεί αναγνώριση για την παγκόσμια εξάπλωση της INTRALOT και την αριστεία που διακρίνει τη λειτουργία της εταιρείας παγκοσμίως. “Η διάκρισή μας για την εξωστρέφεια επιβραβεύει τις προσπάθειές μας να παρέχουμε κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στην αριστεία και την έμφαση στην καινοτομία σε όλες τις εκφάνσεις της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Επιπλέον, αποτελεί για εμάς έμπνευση για την περαιτέρω επέκταση της παγκόσμιας παρουσίας μας και στις πέντε ηπείρους, και εφαλτήριο για νέες επιτυχίες ” σχολίασε ο κ. Γιώργος Ζενζεφίλης, Chief of Products and Services του Ομίλου INTRALOT, κατά την τελετή απονομής των βραβείων.


Το Συνέδριο InfoCom World αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση για τις ψηφιακές τεχνολογίες στη ΝΑ Ευρώπη, συγκεντρώνοντας περίπου 3,500 συμμετέχοντες ετησίως. Καταγράφει και αποτυπώνει την πορεία αλλά και τη σύγκλιση στις αγορές τεχνολογίας, πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και media.