H WIND στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας και στον 3o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη στις 18-19 Οκτωβρίου.


wind party athetesΈνα Σαββατοκύριακο διαφορετικό από όλα ήταν το προηγούμενο για την Θεσσαλονίκη. Η πόλη διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλητικά γεγονότα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας. Με παράδοση στην Κωπηλασία και πολλές διακρίσεις τις τελευταίες δεκαετίες, η Θεσσαλονίκη φιλοξένησε 370 κορυφαίους αθλητές και τους συνοδούς τους από 22 χώρες, αξιοποιώντας το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης και προσφέροντας ένα πρωτόγνωρο και εντυπωσιακό θέαμα με συγκινήσεις, ειδικά με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τις Ελληνίδες στο 4πλό σκιφ, Άννα Ιωάννου, Στυλιανή Κουμπλή, Μαρία Πέργουλη, Παρασκευή Γιάννου και Κατερίνα Μακαρούνη του ΝΟΘ αλλά και του χάλκινου στο 2πλο σκιφ από τους δίδυμους αδελφούς Απόστολο και Νίκο Γκουντούλα.


Ο παλμός στην πόλη κορυφώθηκε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου με τη διεξαγωγή του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 15.000 δρομείς, μεταξύ των οποίων σπουδαία ονόματα δρομέων μεγάλων αποστάσεων, από την Ελλάδα και όχι μόνο. Η WIND Running Team συμμετείχε και στους 2 αγώνες δρόμου, τον Ημιμαραθώνιο 21χλμ. και τον δρόμο υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5χλμ. Με τα χρώματα της WIND έλαβε μέρος και η Μάγδα Γαζέα της Α.Γ.Ε. Ζακύνθου η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση καλύπτοντας την απόσταση των 21 χλμ σε 1 ώρα και 18 λεπτά.


Η WIND απόλυτα συνδεδεμένη με το δρομικό κίνημα στηρίζει από το 2011 τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ και τις 2 κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα κάθε Απρίλιο και Οκτώβριο στην Θεσσαλονίκη, τον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο.