To Doctoranytime ανακοινώνει ότι προσφέρει δωρεάν κλινικό έλεγχο για το καρκίνο του μαστού.


doctor anytimeΤο doctoranytime.gr ως μια καινοτόμος υπηρεσία στο χώρο της υγείας πολεμά τον καρκίνο του μαστού με το πιο ισχυρό όπλο: την πρόληψη. Γι΄ αυτό το λόγο, μέσω μιας ειδικής καμπάνιας που θα «τρέχει» μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, συνεργαζόμενοι γιατροί και διαγνωστικά κέντρα του doctoranytime προσφέρουν, σε όποια γυναίκα το επιθυμεί, δωρεάν ψηλάφιση στήθους και ένα σύνολο εξετάσεων σε ειδική τιμή.


Σύμφωνα με στοιχεία από το δίκτυο συνεργαζόμενων γυναικολόγων του doctoranytime που φθάνουν τους 270 στο σύνολο, ο καρκίνος μαστού στην Ελλάδα παρουσιάζει την εξής γενική εικόνα:
– Παρατηρούνται 4500 περίπου περιστατικά ετησίως.
– 1 στις 8 γυναίκες είναι εν δυνάμει ασθενής.
– Ηλικία που εμφανίζεται ο καρκίνος του μαστού: άνω των 50 ετών, μόνο το 5% εμφανίζεται στις ηλικίες των 35 ετών.
– Κληρονομικότητα: υπάρχει κληρονομική προδιάθεση αλλά το 70% των περιπτώσεων δεν παρουσιάζουν οικογενειακό ιστορικό.


To doctoranytime.gr, με αφορμή τη καμπάνια του για το καρκίνο του μαστού δίνει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε γυναίκα να επιλέξει όποιο γυναικολόγο και μαστογράφο επιθυμεί στην περιοχή που την εξυπηρετεί, να ενημερωθεί πλήρως και να πραγματοποιήσει δωρεάν επίσκεψη για προληπτικό έλεγχο του μαστού της.
Επιπλέον, έχει την δυνατότητα να επιλέξει κάποιο συνεργαζόμενο διαγνωστικό κέντρο και να πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για το καρκίνο του μαστού.


Εκτός από τα παραπάνω, μπορεί να ολοκληρώσει τον γυναικολογικό της έλεγχο επιλέγοντας μια σειρά από πολύ σημαντικές εξετάσεις σε ειδική τιμή τόσο σε γυναικολόγους όσο και διαγνωστικά κέντρα. Αυτές είναι:
– ΤΕΣΤ ΠΑΠ 20€
– ΤΕΣΤ ΠΑΠ & Διακολπικό Υπέρηχο 30€
– Ψηφιακή Μαστογραφία 45€
– Υπερηχογράφημα Μαστών 20€


Όσες γυναίκες επιθυμούν, μπορούν μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου να κλείσουν το ραντεβού τους online, γρήγορα και απλά μέσω της ειδικής σελίδας που δημιούργησε το doctoranytime για την καμπάνια.