Το πρώτο 2ήμερο επιχειρηματικό event είναι γεγονός, στο Startup Αthens Youth παρέα με το Netwix και το Ant1Media Lab.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα και σε αυτή έλαβαν μέρος 50 μαθητές λυκείου, ηλικίας από 15 έως 18 χρόνων. Τα παιδιά παρουσίασαν τις πρωτοποριακές ιδέες τους, μπήκαν σε ομάδες, δούλεψαν μεθοδικά για την υλοποίηση της πρότασής τους και κάθε ομάδα παρουσίασε τη δική της.


Στόχος της διοργάνωσης ήταν όλοι οι μαθητές να πάρουν τα απαραίτητα ερεθίσματα γύρω από τις έννοιες της επιχειρηματικότητας και να παρακινηθούν να δημιουργήσουν κάτι νέο… Γιατί όχι; Τη δική τους επιχείρηση!


Ειδικά για την εκδήλωση, το No 1 ιντερνετικό κανάλι., το Netwix, ως επίσημος χορηγός, δημιούργησε ένα tailor-made video, στο οποίο παρουσιάστηκε ο ρόλος του Startup Αthens Youth, οι διοργανωτές αλλά και οι μέντορες/coaches των παιδιών. Μέσα από αυτό το video, το κοινό είχε την δυνατότητα να μάθει μέσα σε λίγα λεπτά, όλες τις λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, λύνοντας όλες τις απορίες του.


Παράλληλα, σημαντικό ρόλο στο πρώτο Startup Αthens Youth είχε και το εργαστήριο σπουδών του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ANT1Media Lab, ως επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης. Το ANT1Media Lab προσέφερε στη νικήτρια ομάδα 5 υποτροφίες για τα ακόλουθα σεμινάρια του: Test Your Voice!, Τηλεπαρουσίαση, Ορθοφωνία, D.J. και Παραγωγή Ραδιοφώνου