Η Visa Hellas στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον «Οδυσσέα», το 1ο κινητό εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας.


odysseasΗ Visa συμμετείχε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε η εκκίνηση του οδοιπορικού του «Οδυσσέα», του 1ου κινητού εργαστηρίου Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας για παιδιά στην Ελλάδα.


Ο «Οδυσσέας» αποτελεί ένα κινητό εργαστήριο ενημέρωσης, εκπαίδευσης και τεχνολογίας που θα ξεκινήσει το ταξίδι του σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας για να βρεθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό των παιδιών και των τοπικών κοινωνιών.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν βρίσκεται μόνο στο πλευρό των παιδιών όλα αυτά τα χρόνια αλλά επιπλέον δημιουργεί μια κουλτούρα εθελοντισμού που διαχέεται στην ελληνική κοινωνία. Εύχομαι από καρδιάς ο ‘Οδυσσέας’ να είναι καλοτάξιδος. Η Visa θα παραμείνει στο πλευρό του Χαμόγελου στηρίζοντας το αξιόλογο έργο του», δήλωσε η Ανδριάνα Παππά, Visa Europe Senior Relationship Manager Greece and Cyprus, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου πρωτοποριακού εγχειρήματος του Χαμόγελου του Παιδιού «Οδυσσέας», τονίζοντας την αμέριστη στήριξη της εταιρείας στην νέα αυτή προσπάθεια.


Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ευχαρίστησε όλους όσους έχουν συνδράμει με τις γνώσεις τους και τις δυνάμεις του στο έργο του Οργανισμού και δήλωσε «Η δουλειά που κάνουμε για τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια, με εσάς στο πλευρό μας ως συμμάχους, είναι για εμάς υποχρέωση κι όχι φιλανθρωπία».