Η Sony Mobile λανσάρει παγκόσμια καμπάνια για τη νέα σειρά Xperia Ζ3 με τον τίτλο «Μη συμβιβάζεσαι με το καλό. Απαίτησε το καλύτερο.»


xperia z3Με τις συσκευές Xperia™ Z3 and Xperia™ Z3 Compact να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά, η Sony Mobile Communications Inc. (“Sony Mobile”) λανσάρει την παγκόσμια καμπάνια της, η οποία καλεί τους καταναλωτές να «Απαιτήσουν το Καλύτερο».


«Η σειρά Xperia Z3 της Sony Mobile είναι για όσους θεωρούν ότι το «καλό» δεν είναι αρκετό» αναφέρει ο Louise Forbes, Director of Product Marketing Creation στη Sony Mobile Communications. «Αυτή η καμπάνια υιοθετεί το πάθος όσων αρνούνται να συμβιβαστούν και «Απαιτούν το Καλύτερο» από το smartphone ή το tablet τους».


Η καμπάνια ενθαρρύνει τους καταναλωτές να μη συμβιβάζονται στην απόφαση αγοράς, αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα «καλό» και ένα πραγματικά εξαιρετικό smartphone. Η φράση «Μη συμβιβάζεσαι με το καλό. Απαίτησε το καλύτερο» χρησιμοποιείται σε όλα τα Μέσα, για να δώσει έμφαση σε μια σειρά από διαφορετικά προϊοντικά πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν τη νέα σειρά Xperia Z3.


Η καμπάνια, η οποία περιλαμβάνει προβολή σε τηλεόραση, έντυπα και ψηφιακά μέσα, κοινωνικά δίκτυα, καταστήματα κ.λπ., έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία επικοινωνίας adam&eveDDB και την παγκόσμια εταιρεία μάρκετινγκ και τεχνολογίας DigitasLB, με σκοπό την προβολή της σειράς Xperia Z3 smartphone και tablet και των SmartWear προϊόντων της Sony Mobile.


Ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων, το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρεία adam&eveDDB, αναδεικνύει τις ικανότητες των συσκευών της σειράς Xperia Z3 να φωτογραφίζουν ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Για την καλύτερη επίδειξη αυτού του χαρακτηριστικού, η ταινία ακολουθεί μια ομάδα snowboarders καθώς κατεβαίνουν ένα βουνό στο απόλυτο σκοτάδι. Γυρισμένο στην Αργεντινή από τον Peter Thwaites, το φιλμ προβάλει στοιχεία φωτός καθώς το σκοτάδι πέφτει για να αποκαλύψει ότι είναι snowboarders που δημιουργούν ένα μοναδικό light-show καθώς γλιστρούν πάνω στο χιόνι. Είναι εξ ολοκλήρου τραβηγμένο με το Xperia Z3, χάριν στις low-light ικανότητες της κάμερας.


Η τεχνολογία light-show σχεδιάστηκε από την Legacy, ένα στούντιο ειδικών εφέ στο Λος Άντζελες, το οποίο επιμελήθηκε και την παραγωγή. Στο τηλεοπτικό σποτ ακούγεται το κομμάτι Night Call των London Grammar.


Το βίντεο ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube σήμερα και θα εμφανιστεί σε περισσότερες από 20 αγορές μέσα στον Οκτώβριο. Θα υποστηριχθεί με διάφορα βίντεο μικρότερου μήκους αλλά και με έντυπο υλικό, κάθε ένα εκ των οποίων θα τονίζει τα ειδικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της σειράς Xperia Z3.


Ως μέρος της ολοκληρωμένης καμπάνιας, η εταιρεία DigitasLBi ανέπτυξε μια πρωτοβουλία branded περιεχομένου, η οποία παρουσιάζει πραγματικές ιστορίες ατόμων που χρησιμοποιούν το Xperia Z3 γιατί «Απαιτούν το Καλύτερο». Η σειρά των διαφημιστικών ταινιών θα διανεμηθεί μέσω των κοινωνικών δικτύων σε περισσότερες από 30 χώρες, με ιδιαίτερη έμφαση σε Facebook, Twitter και Instagram.


Το φιλμ των 60 δευτερολέπτων και τα υπόλοιπα συνοδευτικά βίντεο της καμπάνιας θα είναι από σήμερα διαθέσιμα στο κανάλι YouTube της Sony Mobile στο http://youtu.be/31kVmY3PcRY. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το www.sonymobile.com/demandgreatstories για να δείτε τη σειρά ταινιών «Απαίτησε το Καλύτερο».