Ανοίξτε την πόρτα στη μαγεία, καθώς η ταινία Monster High Monster Πείραμα σας προσκαλεί ν’ ανακαλύψετε έναν μαγικό κόσμο στα καταστήματα Public.


public_3D_logoΠεράστε τις πύλες του πιο cool σχολείου και ζήστε με αφορμή την κυκλοφορία νέας περιπέτειας της πιο μοδάτης παρέας μια απίθανη μέρα. Οι εταιρείες Feelgood, Mattel και Ψυχογιός σας περιμένουν στα καταστήματα Public για δύο μέρες γεμάτες μαγεία και πειράματα.
Στις 4 Οκτωβρίου στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο, η πόρτα του Monster High Monster Πείραμα ανοίγει και βάζει τους μικρούς του φίλους σε έναν κόσμο γεμάτο ανακαλύψεις, αλλά και τρομερές εκπλήξεις.


Οι νέοι μαθητές του MONSTER HIGH παρακολουθούν πειράματα χημείας από έναν ειδικευμένο επιστήμονα. Καπνοί, αλλαγές χρωμάτων, αφροί και διάφορες άλλες χημικές αντιδράσεις γοητεύουν τα μικρά monsters. Σε πολλά πειράματα ο επιστήμονας ζητά τη βοήθεια των μαθητών του.
Για να παρακολουθήσουν τα παιδιά το μάθημα χημείας θα πρέπει να εγγραφούν στο σχολείο των monsters. Η εγγραφή τους γίνεται με τη μεταμόρφωση του σε γλυκά monsters με face painting και η αποφοίτησή τους με ένα μοναδικό monster δίπλωμα επιτυχίας.


Λίγα λόγια για την ταινία
MONSTER HIGH
MONSTER ΠΕΙΡΑΜΑ
(ΜONSTER HIGH FREAKY FUSION)


Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΜΟΔΑΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν την Frankie να ανακαλύψει παραπάνω στοιχεία για τις monster ρίζες της, εκείνη και οι φίλες της θα ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο στην πρώτη ημέρα λειτουργίας του Monster High™. Εκεί οι φίλες θα γνωρίσουν τον Sparky έναν μοναχικό έφηβο, με την εμμονή να δημιουργήσει τη δική του μορφή ζωής. Όταν οι φίλες βρουν μια πειραματική πύλη για να γυρίσουν πίσω στο μέλλον, μπερδεύονται μεταξύ τους και δημιουργούν τέσσερα υβριδικά πλάσματα με κοινά χαρακτηριστικά τους μπλεγμένα μεταξύ τους. Τώρα, θα χρειαστεί η μία να συνεργαστεί με την άλλη για να ξεμπερδέψουν τα σώματά τους, αλλά και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από το ταξίδι και του Sparky στο μέλλον, αφού τις ακολούθησε.