Η Contour παρουσιάζει μια ανθεκτική κάμερα δράσης κατασκευασμένη ειδικά για χρήστες που επιθυμούν να την χρησιμοποιούν σε όλες τις καιρικές συνθήκες.


contour roam 3Η πρωτοπόρος εταιρεία αποκαλύπτει την νέα κάμερα δράσης ROAM3. Αδιάβροχη σε βάθος 10 μέτρων, χωρίς την ανάγκη πλέον αδιάβροχης θήκης, διαθέτει λειτουργία γρήγορης φωτογράφισης ενώ παράλληλα διατηρεί το βραβευμένο σχεδιασμό χαμηλού προφίλ που ανέδειξαν τις κάμερες Contour μεταξύ των δημοφιλέστερων μοντέλων καμερών δράσης.


Η νέα κάμερα ROAM3 αξιοποιεί ένα αδιάβροχο και ανθεκτικό σε χτυπήματα περίβλημα αλουμινίου ώστε να της επιτρέπει να λειτουργεί σε βάθος 10 μέτρων χωρίς την χρήση αδιάβροχης θήκης, ενώ παράλληλα διατηρεί το κομψό σχεδιασμό της.


Σύμφωνα με τον James Clarke, Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας CONTOUR: «Μια κάμερα δράσης θα πρέπει να διαθέτει ελκυστικό σχεδιασμό ενώ παράλληλα η χρήση της θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως απλή. Το τελευταίο πράγμα το οποίο θα πρέπει να ανησυχεί τους χρήστες είναι εάν η κάμερά τους είναι ενεργοποιημένη και καταγράφει την περιπέτειά τους.
Με την ROAM3 το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να ενεργοποιήσει την εγγραφή είναι να μετακινήσει τον διακόπτη ενεργοποίησης εγγραφής μπροστά. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να βγάλει φωτογραφίες θα πρέπει απλά να πατήσει το κουμπί Status για να περιέλθει η κάμερα σε λειτουργία φωτογραφικής μηχανής.
Όπως και όλα τα προηγούμενα μοντέλα της Contour, η ROAM3 είναι απίστευτα εύκολη στην χρήση της».


Η κάμερα ROAM3 με τιμή πώλησης στα 199,99 Ευρώ είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως.


Διατίθεται με πλήρως φορτισμένη μπαταρία Λιθίου και δύο βάσεις προσαρμογής.


Ο James Clarke πρόσθεσε: «Η κάμερα ROAM3 συνεχίζει την σπουδαία ιστορία της εταιρείας Contour και δίνει σε όλους μια εικόνα για το μέλλον μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι».


Χαρακτηριστικά της ROAM3:
– Λειτουργία άμεσης φωτογράφισης που μπορεί να ρυθμιστεί για λήψη μίας ή πολλαπλών φωτογραφιών.
– Βάσεις TRail που επιτρέπουν την ασφαλή και αξιόπιστη στήριξη της κάμερας.
– Ενσωματωμένη υποδοχή για βάση (¼”-20) που κάνει την κάμερα συμβατή με όλες τις βάσεις και τρίποδα.
– Διακόπτης άμεσης εκκίνησης εγγραφής βίντεο.
– Αδιάβροχη σε βάθος 10 μέτρων χωρίς χρήση αδιάβροχης θήκης.
– Διαθέτει στιβαρό σχεδιασμό με περίβλημα αλουμινίου ανθεκτικό στα χτυπήματα.
– Καταγράφει βίντεο σε ανάλυση 1080p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο ή 720p στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.
– Περιστρεφόμενος φακός 270 μοιρών.
– Ακόμα καλύτερη ποιότητα βίντεο και ήχου σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα Contour.
– Ενσωματωμένος καταδείκτης laser που βοηθά τον χρήστη να βρίσκει την τέλεια γωνία λήψης σε οτιδήποτε επιθυμεί να καταγράψει.
– Ασφάλεια διακόπτη εγγραφής που αποτρέπει την ακούσια ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της κάμερας