Η Lady Gaga, διάσημο pop icon, έδωσε μια αξέχαστη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο με την υποστήριξη της LG που έδωσε δυναμικά το παρών.


lg lady gagaΣτο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball”, η διάσημη, εκκεντρική τραγουδίστρια και παγκόσμιο pop & fashion icon Lady Gaga έδωσε μία μοναδική συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου. Η LG Electronics (LG), υποστηρικτής της πολυαναμενόμενης μουσικής εκδήλωσης, έδωσε δυναμικά το ‘παρών’ στο μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς, προσφέροντας στους θεατές μοναδικές στιγμές διασκέδασης με έξυπνα, interactive παιχνίδια, λήψη φωτογραφιών selfies από το ειδικό booth αλλά και την ευκαιρία να κερδίσουν το δικό τους LG G3.


Η Αμερικανίδα καλλιτέχνις Lady Gaga αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα αστέρια της διεθνούς μουσικής σκηνής, ενώ τις συναυλίες της ως τώρα έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 4 εκατομμύρια fans. Η μοναδική της ερμηνεία σε συνδυασμό με το φαντασμαγορικό σόου που πραγματοποίησε δικαίωσαν τη φήμη της ως μία από τις πιο ταλαντούχες και ευρηματικές pop τραγουδίστριες της γενιάς της.


H Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Hellas δήλωσε μετά τη λήξη της συναυλίας: «Η LG είναι πάντα κοντά στους καταναλωτές μέσα από μοναδικές εμπειρίες όπως αυτή η συναρπαστική συναυλία όπου οι θεατές είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ζήσουν για λίγες ώρες στο ρυθμό της μουσικής γιατί ‘LIVE is Good!’. Ελπίζω η αποψινή βραδιά να τους μείνει αξέχαστη».


Η LG σε συνεργασία με τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, προσέφερε στους θεατές μια ξεχωριστή εμπειρία τεχνολογίας και καινοτομίας, μέσω του νέου smartphone LG G3 αλλά και της νέας ULTRA HD TV της LG. Συγκεκριμένα, οι θεατές μπορούσαν να επισκεφθούν τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της LG έξω από το συναυλιακό χώρο και στο VIP Area, να βγάλουν τις πιο όμορφες φωτογραφίες selfies χρησιμοποιώντας την προηγμένη λειτουργία ανίχνευσης παλάμης του LG G3, που ενεργοποιεί την αντίστροφη μέτρηση μετρώντας 3 δευτερόλεπτα μέχρι τη λήψη selfie. Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να ‘ανεβάσουν’ τη φωτογραφία τους στο λογαριασμό τους στο Instagram με το hashtag #GERMANOS_LG_LadyGaga. Οι επισκέπτες του VIP Area μπορούσαν να συμμετάσχουν επιπλέον σε ένα διασκεδαστικό διαγωνισμό μέσα από μία εντυπωσιακή LG TOUCH TV: βάζοντας στη σωστή χρονολογική σειρά τα album της Lady Gaga μέσα σε 30’’, έμπαιναν αυτόματα σε κλήρωση με έπαθλο ένα LG G3. Στον ίδιο χώρο μπορούσαν επίσης να σκανάρουν την εκτύπωση του LG G3 και να δουν μέσω ειδικής εφαρμογής τα χαρακτηριστικά του νέου smartphone να ‘ζωντανεύουν’ στην εντυπωσιακή οθόνη μιας ULTRA HD TV της LG. Τέλος, όσοι εισήλθαν από την είσοδο των θέσεων ‘Golden Standing’ έλαβαν αναμνηστικά lanyards από το πιο συναρπαστικό γεγονός της χρονιάς.


Η συναυλία “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball” της Lady Gaga στην Ελλάδα διοργανώθηκε από τη ΛΑΒΡΥΣ και αποτέλεσε μια παραγωγή της Live Nation Global Touring.