Η Toshiba παρουσίασε κατά τη διάρκεια της IFA τον Satellite Pro R50-B – τον πλούσιο σε χαρακτηριστικά και οικονομικό 39.6 cm (15.6”) φορητό υπολογιστή.


toshiba satellite pro r50Λεπτός, ασφαλής και αξιόπιστος αυτός ο φορητός υπολογιστής έχει τελειοποιηθεί για να ανταποκρίνεται σε διάφορες ανάγκες, χάρις τις προσεκτικά μελετημένες λειτουργίες του και τα χαρακτηριστικά του design του.


«Προσθέσαμε περισσότερα στον Satellite Pro R50-B, ώστε οι business χρήστες να έχουν ότι καλύτερο» τόνισε ο κ. Eric Cariou, Vice President, B2B PC, Lifestyle Products & Services Group της Toshiba Europe GmbH. «Σχεδιάστηκε κατασκευάστηκε και παράχθηκε in-house, ειδικά για business χρήση. Αυτή η εστιασμένη ανάπτυξη σημαίνει ότι αναζητήσαμε προσεκτικά όλα όσα χρειάζονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αναφορικά με τη φορητότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία γιατί καταλαβαίνουμε ότι θέλουν να εργαστούν με όποιον τρόπο θέλουν και όπως θέλουν. Πιστεύουμε τόσο στις δυνατότητες του Satellite Pro R50-B που συμπεριλάβαμε και την Εγγύηση Αξιοπιστίας για να προσδίδουμε επιπλέον ασφάλεια στους χρήστες»


Επιπλέον ασφάλεια
Κάθε χαρακτηριστικό του Satellite Pro R50-B έχει αναπτυχθεί για τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, περιλαμβάνοντας και την ασφάλεια της συσκευής ή τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτή. Ο Satellite Pro R50-B έχει περάσει μία σειρά δοκιμασιών Highly Accelerated Life Tests (HALT) που κάνει το ανεξάρτητο γερμανικό ινστιτούτο δοκιμών, TÜV Rheinland®. Οι δοκιμασίες προσομοιώνουν τον κύκλο λειτουργίας της συσκευής και την εκθέτουν σε διάφορα επίπεδα κραδασμών, ζέστης, πτώσεων και πίεσης που διασφαλίζουν ότι ο Satellite Pro R50-B μπορεί να αντέξει σε ατυχή συμβάντα. Σε συνδυασμό με το ανθεκτικό design που μειώνει τους κραδασμούς, ο Satellite Pro R50-B είναι μία συσκευή που αντέχει στην καθημερινή χρήση ξανά και ξανά.


Για να προστατέψει τις επιχειρήσεις από την απώλεια αρχείων, η λειτουργία Trusted Platform Module (TPM), η οποία περιλαμβάνεται σε επιλεγμένα μοντέλα, εγγυάται ότι τα ευαίσθητα δεδομένα της επιχείρησης αποθηκεύονται με ασφάλεια . Ο HDD 3D αισθητήρας ενισχύει την ασφάλεια, κλειδώνοντας τη συσκευή σε περίπτωση κραδασμού ή πτώσης. Μία δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών της McAfee LiveSafe Security είναι επίσης προεγκατεστημένη για να προστατέψει τη συσκευή από ιούς και άλλες απειλές.


Η Εγγύηση Αξιοπιστίας τηςToshiba1 περιλαμβάνεται επίσης σε διάφορα μοντέλα προσφέροντας επιπλέον εμπιστοσύνη με δωρεάν επισκευή τον πρώτο χρόνο σε περίπτωση προβλήματος. Επιπλέον οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων για ακόμη περισσότερη σιγουριά.


Ενισχυμένη παραγωγικότητα
Ο Satellite Pro R50-B διαθέτει πολλά περισσότερα από το λεπτό, κομψό και ανθεκτικό του design. To πληκτρολόγιο πλακιδίων με αριθμητικό keypad συνδράμει στην παραγωγικότητα των χρηστών. Η μη ανακλαστική HD οθόνη βοηθάει τους χρήστες να εστιάσουν στο περιεχόμενο της επιχείρησής τους σε υψηλή ανάλυση χωρίς να ανησυχούν για αντανάκλαση και να γράφουν email ή να δημιουργούν έγγραφα ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται.


Ισχυρή επίδοση σε κάθε περιβάλλον
Ιδανικός για την πολυάσχολη εργασιακή καθημερινότητα μεταξύ σπιτιού, γραφείου και meetings, ο Satellite Pro R50-B έχει την ευελιξία, ταχύτητα και δύναμη να διεκπεραιώνει εργασίες ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκεστε. Με επεξεργαστές έως 4ης γενιάς Intel® CoreTM i5 και έως Intel® HD graphics 4400, ο Satellite Pro R50-B έχει επιδόσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα και κάνουν αβίαστη την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Περιλαμβάνεται επίσης ταχύτατη HDD ώστε οι business χρήστες να αποθηκεύουν τα αρχεία τους και να έχουν εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον με βάρος 2.3 kg και πάχος 24 mm σε συνδυασμό με αποσπώμενη μπαταρία μακράς διαρκείας, οι χρήστες μπορούν να δουλεύουν όπου και να βρίσκονται.


Πιο ασφαλείς και συνδεδεμένοι
Ο Satellite Pro R50-B διαθέτει ενισχυμένες επιλογές συνδεσιμότητας για γρήγορη σύνδεση σε δίκτυο ή την επιλογή να συνδεθείτε με άλλες συσκευές. Για να παρουσιάσετε σε μεγαλύτερες ομάδες ή να επεκτείνετε το χώρο εργασίας σας σε εξωτερικές οθόνες, περιλαμβάνεται πλήρους μεγέθους HDMI® θύρα και RGB για να μην χρειάζονται επιπλέον adaptors. Έτσι, οι χρήστες έχουν όλη την ευελιξία που χρειάζονται για να συνδεθούν σε περιφερειακές συσκευές γραφείου και να μεταφέρουν αρχεία χάρις τις τρεις θύρες USB , δύο εκ των οποίων είναι USB 3.0 για γρήγορη μεταφορά, συν την SD card θύρα. Περιλαμβάνονται ακόμη Bluetooth® 4.0, Gigabit LAN ή ασύρματο LAN για γρήγορη πρόσβαση σε δίκτυα.


Επιπλέον κάλυψη και επιλογές διαχείρισης
Για τον Satellite Pro R50-B διατίθενται διάφορα προαιρετικά αξεσουάρ και λύσεις όπως η βάση σύνδεσης dynadock™ V3.0+ για να συνδέεστε με περισσότερα περιφερειακά από αυτά που χρειάζεστε κάθε μέρα χωρίς τη χρήση καλωδίου. Διατίθεται επίσης το Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) που επιτρέπει στους χρήστες να επιθεωρούν και να ελέγχουν τις IT συσκευές τους online, σε πραγματικό χρόνο μέσω βασικού web browser, χωρίς να επενδύουν σε servers ή ειδικό λογισμικό διαχείρισης – άρα είναι ιδανική για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


Ο Toshiba Satellite Pro R50-B είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη.


Toshiba Satellite Pro R50-B:
Οθόνη: 39.6 cm (15.6”) 1366 x 768p HD, μη ανακλαστική οθόνη
Επεξεργαστές: Έως 4ης γενιάς Intel® CoreTM i5 επεξεργαστές
Γραφικά: Έως Intel® HD 4400
Χωρητικότητα: Επιλογή έως 1TB HDD ή 500GB υψηλών επιδόσεων HDD
ODD: Προαιρετικό 9.5 mm DVD Super Multi Drive
Μνήμη: Έως 2 x 8 GB DDR3L (1600 MHz)
Συνδέσεις: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI®, 1 x RGB, 1 x SD slot, Intel® WiDiTM ηχείο/μικρόφωνο, Intel® Wi-Fi (802.11 ac/a/b/g/n), Bluetooth® 4.0, Gigabit LAN
HD webcam
Λειτουργικό σύστημα: Επιλογή Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 ή Windows 7 Professional
Ασφάλεια: HDD 3D αισθητήρας, Trusted Platform Module 1.2, KensingtonTM κλειδαριά
Διάρκεια μπαταρίας: Έως 7.5 ώρες
Χρώμα: Μαύρο
Διαστάσεις: 379 x 258 x 23.95 mm
Βάρος: Ξεκινά στα 2.3 kg