H Toshiba παρουσιάζει τον πρώτο της υβριδικό με 11.6” HD οθόνη αφής, τον Satellite Radius 11 που διαμορφώνεται γρήγορα με πέντε διαφορετικούς τρόπους.


toshiba radius 11Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε στην IFA τους δύο νέους 29.5 cm (11.6”) φορητούς υπολογιστές της σειράς Satellite – που έχουν σχεδιαστεί για φορητότητα, παρέχοντας την ευελιξία που χρειάζονται οι σημερινοί χρήστες. Ο πρώτος υβριδικός 29.5 cm (11.6”) της Toshiba Satellite Radius 11, λειτουργεί με πέντε διαφορετικούς τρόπους για κατανάλωση περιεχομένου με διάφορους τρόπους. Ο Satellite CL10-B σας παρέχει την ελευθερία να αποθηκεύετε και να έχετε πρόσβαση σε αρχεία σε cloud, όντας ιδανικός φορητός υπολογιστής για ταξίδια. Ιδανικοί ως πρώτες συσκευές για μαθητές και σπουδαστές ή για όποιον χρειάζεται μία οικονομική φορητή συσκευή, οι νέοι φορητοί Satellite ανταποκρίνονται στο lifestyle εν κινήσει.


«Η φορητότητα σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς χρήστες, στοιχείο που αντανακλάται στους νέους Satellite Radius 11 και CL10-B της Toshiba» επισημαίνει ο κ. Sandor van der Ham, Vice President, B2C PC, Lifestyle Products & Services Group, της Toshiba Europe GmbH. « Δημιουργώντας αυτές τις ευέλικτες συσκευές με Windows 8.1, έχουμε μία οικονομική σειρά που προσφέρει την ευελιξία και την ελευθερία να κάνετε ότι θέλετε, όπου και να βρίσκεστε χωρίς συμβιβασμούς στο design, την απόδοση ή την καινοτομία. Είναι δηλαδή φορητότητα ακριβώς όπως τη θέλει ο χρήστης».


«Χαιρόμαστε με αυτή την καινοτομία της Toshiba. Ο Satellite Radius 11 αναδεικνύει πλήρως τα Windows 8.1 που έχουν σχεδιαστεί για έναν φορητό, cloud κόσμο» τονίζει ο κ. Peter Han, Vice President, Worldwide OEM Marketing. «Με πέντε διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας, παρέχει την καθημερινή ευελιξία που χρειάζονται οι χρήστες– για την εργασία στο σπίτι και εν κινήσει».


Αλλάζοντας την ευελιξία και την ελευθερία
Τελειοποιημένος για αφή ώστε να αξιοποιεί πλήρως τα Windows 8.1, ο Satellite Radius 11 έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτος με πέντε διαφορετικούς τρόπους για χρήση σε διαφορετικές καταστάσεις. Σε λειτουργία φορητού υπολογιστή είναι ιδανικός για εργασία και πρόσβαση στο πληκτρολόγιο και στις θύρες ενώ σε λειτουργία tablet αξιοποιεί τις 360 μοίρες για να παρακολουθείτε βίντεο ή να κάνετε περιήγηση στο διαδίκτυο. Αν ο φορητός υπολογιστής πάρει κλίση πάνω από 180 μοίρες, το βασικό πληκτρολόγιο απενεργοποιείται οπότε δεν έχει σημασία αν θα πατηθούν πλήκτρα κατά λάθος ενώ κρατάτε τη συσκευή. Σε κατάσταση Audience η συσκευή επιτρέπει hands-free παρακολούθηση με ηχεία που διασφαλίζουν κρυστάλλινο ήχο για όσους παρακολουθούν το περιεχόμενο. Σε λειτουργία Presentation mode είναι ιδανική για browsing και παρακολούθηση περιεχομένου σε μικρότερους χώρους όπως ένα αεροπλάνο. Σε κατάσταση tabletop ο υπολογιστής λειτουργεί ως επίπεδη συσκευή για να μοιράζεστε περιεχόμενο με μεγαλύτερες ομάδες.


Ο Satellite CL10-B είναι ιδανικός για όσους αναζητούν μία συμπαγή συσκευή που μπορούν να μεταφέρουν οπουδήποτε για να κάνουν περισσότερα εν κινήσει. Αυτή η οικονομική συσκευή είναι εξοπλισμένη με Windows 8.1 με Bing και προσφέρει 100 GB OneDrive cloud αποθηκευτικού χώρου, που σημαίνει ότι έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο που αποθηκεύονται σε φακέλους OneDrive γίνονται back up τα οποία μπορούν να είναι διαθέσιμα από οπουδήποτε, και κάθε συσκευή. Τα αυτόματα αντίγραφα και ο συγχρονισμός των αρχείων εγγυώνται ότι τα δεδομένα παραμένουν ασφαλή στο cloud σε περίπτωση απώλειας της συσκευής ή ζημιά. Ο Satellite CL10-B διατίθεται επίσης με δωρεάν πρόσβαση στο Microsoft Office Online όπου υπάρχουν web εκδόσεις των Microsoft Excel, Word, PowerPoint, OneNote και Outlook για να βοηθήσουν τους χρήστες να εργαστούν ή να μελετήσουν με ευκολία. Η offline εργασία υποστηρίζεται επίσης με ενσωματωμένες εφαρμογές και λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 με Bing.


Premium μορφή
Αμφότεροι οι Satellite Radius 11 και CL10-B είναι εξαιρετικά ελαφριοί για απαράμιλλη φορητότητα με βάρος που ξεκινάει από το 1.1 kg, και διαθέτουν απέριττο, γυαλιστερό χρυσό design που είναι travel-friendly. Υπάρχει επίσης πληκτρολόγιο πλακιδίων χωρίς πλαίσιο με ευρύ clickpad και στα δύο μοντέλα, για άνετη πληκτρολόγηση και περιήγηση σε συνδυασμό με την υποστήριξη 10 δαχτύλων.


Περισσότερη ανταπόκριση στην επίδοση
Διαθέτοντας τους πιο εξελιγμένους Intel® Celeron® επεξεργαστές ή την επιλογή Intel® Pentium® στον Satellite Radius 11, τα δύο μοντέλα εγγυώνται τη μάξιμουμ απόδοση για το μέγεθός τους για να διεκπεραιώνετε καθημερινές εργασίες με ευκολία. Επιπλέον διαθέτουν Intel® HD Graphics και Intel® Burst Technology 2.0 για μεγαλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ισχύος.


Ο Satellite Radius 11 διαθέτει 500 GB hard drive για να αποθηκεύετε διάφορα αρχεία και παρέχει 4 GB RAM για ομαλή απόδοση και multi-tasking. Ο Satellite CL10-B έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύετε έγγραφα σε cloud, συνεπώς διαθέτει 32 GB eMMC με 2 GB RAM. Μαζί με την ταχύτατη εκκίνηση και πρόσβαση στο διαδίκτυο, οι Satellite Radius 11 και Satellite CL10-B αποτελούν μία εύκολη εμπειρία χρήσης PC όπου και να βρίσκεστε. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν επίσης ενσωματωμένες πρισματικές μπαταρίες.


Συνδεσιμότητα πλήρους μεγέθους
Με μία πλήρη γκάμα θυρών σε κάθε συσκευή, οι χρήστες μπορούν να ανταλάσσουν αρχεία μεταξύ συσκευών και να μεταφέρουν περιεχόμενο σε μεγαλύτερες οθόνες. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν θύρα USB 3.0 και USB 2.0 για τη μεταφορά αρχείων, ενώ η θύρα HDMI®επιτρέπει να δείτε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη οθόνη. Μέσω της SD/SDHC θύρας, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν πληροφορίες με κάρτα μνήμης και να ανταλλάξουν εύκολα σημαντικά αρχεία και έγγραφα μεταξύ συσκευών.


Media στη συσκευή σας
Είτε επιλέξετε τον υβριδικό Satellite Radius 11 ή την ελευθερία του Satellite CL10-B, κάθε συσκευή έχει σχεδιαστεί για τα πολυμέσα σας. Η υψηλής ποιότητας HD webcam με το ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι ιδανική για όποιον θέλει να κάνει chat online με φίλους ή να πάρει μέρος σε web διάσκεψη. Κάθε λεπτομέρεια είναι καθαρή στη φωτεινή HD οθόνη, που πλαισιώνεται από κρυστάλλινο ήχο στερεοφωνικών ηχείων με DTS SoundTM – δίνοντας ζωή σε κάθε βίντεο, ταινία ή παιχνίδι με καθαρότητα για έντονη διασκέδαση στο σπίτι ή εν κινήσει.


Οι Toshiba Satellite Radius 11 και Satellite CL10-B θα είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη το τρίτο τρίμηνο του 2014.


Toshiba Satellite Radius 11 και Satellite CL10-B:
Οθόνη: 29.5 cm (11.6”) HD (1366 x 768) ανάλυση με υποστήριξη οθόνης αφής 10 δαχτύλων
Γραφικά: Intel® HD Graphics
Συνδεσιμότητα: 1 x HDMI®-out, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, SD card reader
Επικοινωνία: Wireless LAN (802.1b/g/n), Bluetooth® 4.0
Ήχος: Στερεοφωνικά ηχεία DTS Sound™
HD webcam με ενσωματωμένο μικρόφωνο
Kensington κλείδωμα
Χρώμα: Satin GoldTM
Διαστάσεις: 289 x 199 x 19.9 mm


Toshiba Satellite Radius 11:
Επεξεργαστές: Intel® Celeron® ή Pentium® με Intel® Burst Technology 2.0
Χωρητικότητα: 500 GB HDD
Μνήμη: 4 GB DDR3L (1600 MHz)
Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1
Βάρος: 1.3 Kg


Toshiba Satellite CL10-B
Επεξεργαστές: Intel® Celeron® με Intel® Burst Technology 2.0
Χωρητικότητα: 32 GB eMMC
Μνήμη: 2 GB DDR3L (1600 MHz)
Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1 με Bing
Βάρος: 1.1 Kg