Η Zegetron S.A, που δραστηριοποιείται στον χώρο των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας ανακοινώνει την συνεργασία της με την Silicon Power.


zegetronΜε αυτό τον τρόπο συνεχίζει να υπηρετεί με συνέπεια τον στρατηγικό της στόχο, που είναι η αδιάκοπη ανάπτυξη της γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας που προσφέρει στον τελικό καταναλωτή.


Το προϊόντικό μίγμα της Silicon Power, περιλαμβάνει κάρτες μνήμης SD, microSD, CF, SSD, DRAM,USB sticks, Power Banks, σκληρούς δίσκους κ.α. Η Silicon Power κατέχει ηγετική θέση σε Επαγγελματικά, Βιομηχανικά προϊόντα αποθήκευσης, καθώς και μεγάλες εξειδικευμένες εφαρμογές. O σχεδιασμός των προϊόντων είναι μοναδικός και καινοτόμος, η δε ποιότητα τους χαρακτηρίζεται από τις υψηλότερες προδιαγραφές, έχοντας κερδίσει σωρεία διεθνών Βραβείων. Όλοι όσοι αναζητούν εξατομικευμένες και μοναδικές συσκευές αποθήκευσης θα ενθουσιαστούν σίγουρα με τα προϊόντα της Silicon Power!


Η Zegetron είναι ο αποκλειστικός διανομέας της Silicon Power στην Ελλάδα, Κύπρο και στις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες από 1 Σεπτεμβρίου του 2014.