Χορηγός για τρίτη χρονιά στις παραστάσεις του Cirque du Soleil είναι η Xerox, συνεχίζοντας τη συνεργασία της με την παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνική ομάδα.


xerox cirqueΣτο πλαίσιο αυτό, η Xerox Hellas αποτελεί τον βασικό χορηγό στην φαντασμαγορική παράσταση “Quidam” του Cirque du Soleil, που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα 20 – 28 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ και στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου και 5 Οκτωβρίου στο Π.Α.Ο.Κ Sports Arena .


Συνεπής στο σταθερό ραντεβού των τελευταίων χρόνων με το ελληνικό κοινό, η καλλιτεχνική ομάδα του Cirque du Soleil («Τσίρκο του Ήλιου») επιστρέφει στην Αθήνα, γιορτάζοντας την επέτειο 30 χρόνων από την ίδρυσή της με την ανατρεπτική παραγωγή “Quidam”.


Υψηλή αισθητική, άριστες εκτελέσεις, ζωντανή μουσική, φαντασμαγορικά εφέ και επιβλητικά σκηνικά είναι μερικά μόνο από τα συστατικά της μαγείας του Cirque du Soleil. Στη δημιουργία της μοναδικής ατμόσφαιρας συμβάλλει με την υποστήριξή της και η Xerox, η οποία αποτελεί περήφανο και αποκλειστικό χορηγό της καλλιτεχνικής ομάδας από το 2011. Η Xerox φροντίζει για την προμήθεια εξοπλισμού και διάθεση υπηρεσιών διαχείρισης και παραγωγής εγγράφων, υποστηρίζοντάς την ομάδα τόσο στα κεντρικά και περιφερειακά γραφεία της όσο και στις ανά τον κόσμο παραστάσεις της.