Τη δυνατότητα να γνωρίσουν την κορυφαία της λύση Endpoint Security δίνει στους εταιρικούς της πελάτες η ESET, με μία νέα προσφορά που ισχύει μέχρι και τις 10 Οκτώβριου 2014.


Eset logo13Συγκεκριμένα, η ESET προσφέρει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τη διαφύλαξη των εταιρικών δεδομένων με προστασία πολλαπλών επιπέδων, να προμηθευτούν το προϊόν – ναυαρχίδα των εταιρικών λύσεων της εταιρίας, στην τιμή που διατίθεται κανονικά η λύση ESET Endpoint Antivirus. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρία ουσιαστικά προσφέρει τα προηγμένα χαρακτηριστικά Antispam, Firewall & Web Control του ESET Endpoint Security, στην τιμή του ESET Endpoint Antivirus.


Υπενθυμίζεται ότι το ESET Endpoint Security αποτελεί μία λύση για ολοκληρωμένη προστασία πολλαπλών επιπέδων. Προσφέρει περαιτέρω ενίσχυση του επιπέδου προστασίας του εταιρικού δικτύου, συνδυάζοντας την πολυβραβευμένη τεχνολογία antivirus και antispyware με επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το ενσωματωμένο Two-Way Personal Firewall, φίλτρο Web Control, Client Antispam και απομακρυσμένη διαχείριση για μία ολοκληρωμένη προστασία.


Η προσφορά αφορά στην αγορά νέων αδειών, με ελάχιστο αριθμό χρηστών τους 5, ενώ δεν περιλαμβάνει περιπτώσεις ανανέωσης ή επέκτασης υφιστάμενων αδειών. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ESET Hellas στο τηλέφωνο +30 210 77 59 270 ή μέσω e-mail στο sales@esetgr.com.