Νιώστε τη διαφορά με τη νέα Picture Perfect CURVED OLED TV, EC930V, της LG, η οποία επαναπροσδιορίζει την εμπειρία θέασης με προηγμένη τεχνολογία και premium σχεδιασμό.


lg ec930vΗ LG Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας τηλεόρασης 55-ιντσών CURVED OLED (Model EC930V) στην ελληνική αγορά, επεκτείνοντας περαιτέρω την ηγετική της θέση στη βιομηχανία με τη σειρά τηλεοράσεων τεχνολογίας OLED. Από τότε που λανσαρίστηκε η παγκοσμίως πρώτη 55-ιντσών OLED TV, η LG συνεχίζει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στην αγορά των τηλεοράσεων OLED, επενδύοντας δυναμικά στον τομέα της Έρευνας & της Ανάπτυξης και στο κομμάτι του marketing για να επικοινωνήσει το σημαντικό προβάδισμα της εταιρείας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η δέσμευση της LG σχετικά με τις OLED τηλεοράσεις λειτουργεί ήδη προς όφελος των καταναλωτών με πιο προσιτές τιμές, ακόμα καλύτερη τεχνολογία και την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης.


«Η LG θα συνεχίζει να αναπτύσσει το Line up των προϊόντων της μέσα στο 2014 αλλά και μελλοντικά εκπλήσσοντας θετικά τους καταναλωτές με στόχο να προσφέρει, σε όσους περισσότερους γίνεται, την ευκαιρία να απολαύσουν την τέλεια εικόνα και να νιώσουν τη διαφορά με την LG OLED TV» δήλωσε ο κ. Άρης Κουτελός, Consumer Electronics Director της LG Electronics Hellas.


Το νεότερο μοντέλο της τηλεόρασης OLED από την LG κάνει τη διαφορά καθώς διαθέτει νέα και αεροδυναμική βάση αλλά και μοναδικό σχεδιασμό CINEMA SCREEN. Η τηλεόραση έχει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) και ελάχιστο βάθος που αυξάνεται ελαφρά προς το κέντρο της οθόνης. Ο λεπτός και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός ενισχύει την εμπειρία του θεατή και αποτελεί μέρος της ταυτότητας της LG. Επιπλέον, η EC930V μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης.


Εξοπλισμένη με τεχνολογία WRGB OLED από την LG, η EC930V εγγυάται την απόλυτη ποιότητα εικόνας με απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και πιο φωτεινά, και το μαύρο ακόμα πιο σκοτεινό και έντονο. Η τηλεόραση προσφέρει επίσης απόλυτη σαφήνεια κίνησης μέσω ενός ρυθμού ανανέωσης των εικόνων σημαντικά ταχύτερο από το ρυθμό ανανέωσης μίας τυπικής LED TV. Επιπλέον, ο ελαφρά κυρτός σχεδιασμός της τηλεόρασης OLED της LG παρέχει βέλτιστη εμπειρία θέασης από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία.


Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να αισθανθούν τη διαφορά της LG Smart+ TV, η οποία ενσωματώνει τη νέα webOS πλατφόρμα. Μοναδική, απλή και διασκεδαστική, η πλατφόρμα webOS προσφέρει ένα καθαρό, μίνιμαλ περιβάλλον χρήσης (GUI) για μία απολαυστική εμπειρία θέασης. Επιπλέον, διαθέτει CINEMA 3D, το οποίο χρησιμοποιεί την αποκλειστική τεχνολογία της LG ‘Film Patterned Retarder’ (FPR) για τη δημιουργία των πιο ρεαλιστικών και απρόσκοπτων 3D εικόνων, ενώ οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν και από την προηγμένη λειτουργία μετατροπής 2D περιεχομένου σε αξέχαστη 3D ψυχαγωγία.