Πρεμιέρα για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας με τη στήριξη του ΟΤΕ με προβολή περισσότερων από 150 νέων ταινιών.


nyxtes premierasΟ ΟΤΕ για ακόμη μια χρονιά στηρίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας και προσφέρει στους σινεφίλ πελάτες του τη δυνατότητα να κερδίσουν 100 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν την ταινία της επιλογής τους.


Ο διαγωνισμός στη σελίδα του ΟΤΕ στο Facebook http://bit.ly/Νυχτες_Πρεμιερας διαρκεί έως τις 15 Σεπτεμβρίου.


Το επετειακό 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου με την ταινία «Ιστορίες για Αγρίους», την ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία του Αργεντινού Νταμιάν Σιφρόν, ενώ μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου θα προβληθούν περισσότερες από 150 νέες ταινίες μεγάλου μήκους από όλον τον κόσμο. Περιλαμβάνει επίσης εξαιρετικές ταινίες του ανεξάρτητου σινεμά, πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, ντοκιμαντέρ, δημιουργίες που συνδυάζουν τη μουσική με τον κινηματογράφο, κλασικές ταινίες του παρελθόντος και μεταμεσονύκτιες προβολές.


Ο Όμιλος ΟΤΕ στηρίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου τα τελευταία εννέα χρόνια, δίνοντας στους πελάτες του τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μαγικές κινηματογραφικές στιγμές.