Αφήστε την ταχύτητα να σας παρασύρει στα καταστήματα Public το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου με τη νέα μεγάλου μήκους περιπέτεια της Team Hot Wheels έρχεται σε DVD στα Public.


hot wheelsΤο Νο1 brand για αγόρια στον κόσμο γιορτάζει την κυκλοφορία της ολοκαίνουριας γκαζωμένης μεγάλου μήκους περιπέτειας κινουμένων σχεδίων, Team Hot Wheels και σας καλεί σε μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε. Το Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου (12:00-16:00), στα καταστήματα Public Mall (Μαρούσι) & Athens Metro Μall (Αγ. Δημήτριος) θα βρείτε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο Hot Wheels, με πίστες που σας περιμένουν για να ζωντανέψουν.


Οι μικροί φίλοι της πιο φημισμένης συλλογής αυτοκινήτων όλων των εποχών θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν τα αυτοκινητάκια τους στις γρήγορες πίστες Hot Wheels, κερδίζοντας με τη συμμετοχή τους την αφίσα της ταινίας, αλλά και απίθανα δώρα με κάθε αγορά Hot Wheels προϊόντων ή του ολοκαίνουριου DVD.
Σας περιμένουμε!


Λίγα λόγια για την ταινία
TEAM HOT WHEELS: Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ
(TEAM HOT WHEELS: THE ORIGIN OF AWESOME)


META TIΣ ΤΑΙΝΙΕΣ BARBIE™ ΚΑΙ MONSTER HIGH Η ΜΑΤΤΕL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
ΤΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ HOT WHEELS.


Τέρμα τα γκάζια στην πιο απίθανη περιπέτεια! Στην πιο αργή πόλη του κόσμου, τέσσερα τυχερά παιδιά ανακαλύπτουν τη ζωή στη μεγάλη ταχύτητα. Οι Γκέιτζ, Γουάιατ, Μπράντον και Ρετ
γεννήθηκαν για την περιπέτεια με τέρμα τα γκάζια. Μαζί θα αποτελέσουν τα μέλη μιας αχτύπητης ομάδας, της TEAM HOT WHEELS® !
Όταν ένα μυστηριώδες μαύρο αμάξι καταφθάνει στην πόλη τους, η πορτοκαλί γραμμή που αφήνει πίσω του γεννά περίεργα τέρατα και τρομακτικά πλάσματα. Η Team Hot Wheels® έχει να
αντιμετωπίσει την πιο μεγάλη πρόκληση με την αδρεναλίνη στα όρια.


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ