Η ομάδα της GLOBALSAT ενισχύεται και προσθέτει στο δυναμικό της νέα στελέχη, που θα στηρίξουν το νέο Strategic Sourcing Business Unit της εταιρείας.


globalsatΠιο συγκεκριμένα:
Τη θέση του Strategic Sourcing Director αναλαμβάνει ο κος Πάνος Πανούσης. Ο κος Πανούσης διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών καθώς εργάζεται στη συγκεκριμένη αγορά τα τελευταία 19 χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Όμιλο Γερμανό ως Δ/ντής Καταστήματος. Το 2001 μετακινήθηκε στα κεντρικά του Ομίλου και ανέλαβε τη θέση του Product Manager για τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. Μετά την εξαγορά της Γερμανός ΑΕ από τον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE το 2007 ανέλαβε τη θέση του Senior Product Manager για το τμήμα των αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και παράλληλα πέρασαν στην ευθύνη του, πέρα από την Ελλάδα και οι αγορές της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.


O κος Γιάννης Νικόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Project Leader για μεγάλο Strategic Sourcing έργο της εταιρείας, το οποίο αφορά σε μεγάλο πάροχο τηλεπικοινωνιών. Ο κος Νικόπουλος βρίσκεται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και των πωλήσεων από το 2009. Ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρεία Πλαίσιο Computers ως Product Manager, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε Key Account Manager στην HTC SEE. Το 2012 μετακινήθηκε στη SAMSUNG HELLAS, ως Key Account Manager για το Τμήμα Κινητής Τηλεφωνίας.


Τέλος, ο κος Καλλιμάνης Ανδρέας αναλαμβάνει τη θέση του Web & IT Executive και έχει υπό την ευθύνη την υποστήριξη του συγκεκριμένου Business Unit καθώς και της εταιρείας συνολικά σε θέματα και έργα Πληροφορικής. Ο κος Καλλιμάνης έχει εργαστεί στην Intracοde ως Σύμβουλος Μηχανογράφης εταιρειών, ενώ από το 2011 έως σήμερα εργάζονταν στη Fujitsy Service Partner ως μέλος του Service Desk-IT Support για υποστήριξη των χρηστών της Wind Telecommunications A.E. ενώ παράλληλα συμμετείχε σε έργα δομημένης καλωδίωσης και μελέτες δικτύων.


H εταιρεία καλωσορίζει τα νέα στελέχη στην οικογένεια της Globalsat και εκτιμά ότι με την εμπειρία τους και τη θετική τους διάθεση θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες της, καθώς και στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.