Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ 2014 που θα διεξαχθεί στην Ισπανία έχει ξεκινήσει και η εταιρεία Click Delivery Α.Ε., είναι έτοιμη να το υποδεχτεί.


ClickdeliveryΚαθ’ όλη τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ (30 Αυγούστου μέχρι και 14 Σεπτεμβρίου 2014) και για όλες τις ώρες της ημέρας, οι χρήστες του ClickDelivery.gr θα έχουν τη δυνατότητα με κάθε παραγγελία τους σε pizza ή burger να παίρνουν άλλο ένα δώρο! Η προσφορά ισχύει για τα εστιατόρια του δικτύου του ClickDelivery.gr που φέρουν το σήμα 1+1.


Στην προσφορά συμμετέχουν οι αλυσίδες Goody’s και Pizza Fan καθώς και εκατοντάδες delivery εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον όμως υπάρχει και μία ειδική προσφορά από την αλυσίδα Pizza Hut, όπου οι καταναλωτές με κάθε αγορά Hut box, θα παίρνουν δώρο και μια pizza flamenco αποκλειστικά από το ClickDelivery.gr


Στην πλατφόρμα on line παραγγελίας φαγητού, ClickDelivery.gr, οι χρήστες μπορούν να παραγγέλνουν από όπου και αν βρίσκονται (στο σπίτι, στο γραφείο, εν κινήσει μέσω κινητού) με τον απλούστερο τρόπο, φαγητό μέσα από μια μεγάλη γκάμα γεύσεων και εδεσμάτων κάθε στιγμή. Τα 2.000 συνδεδεμένα καταστήματα σε 26 πόλεις ανά την Ελλάδα, καλύπτουν γαστριμαργικές προτάσεις από κουζίνες όλους του κόσμου.


To ClickDelivery.gr, σε συνεργασία με τα εστιατόρια παρέχει όμως και καθημερινά Click deals, με αποκλειστικές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν συμφέρουσες προσφορές, από τις κουζίνες όλου του κόσμου, σε καταστήματα που βρίσκονται κοντά τους, ανά πάσα στιγμή, απλώς εισάγοντας απλά τη διεύθυνσή τους.


Το ClickDelivery.gr είναι η πρώτη υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού που ξεκίνησε στην Ελλάδα, από το 2010. Να σημειώσουμε ότι οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν και από το κινητό τους τηλέφωνο μέσα από το δωρεάν app που διατίθεται στο itunes.apple clickdelivery ή στο play.google.comclickdelivery