To HTC One M8 με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Verizon Wireless στις ΗΠΑ.


htc one m8 windowsΤα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι αρκετά ενδιαφέροντα καθώς, έχουμε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 χρονισμένο στα 2.3 GHz, με μνήμη RAM 2GB και με οθόνη 5 ιντσών σε ανάλυση Full HD, με εσωτερική μνήμη 32 GB και δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών micro SD που θα φτάνει στα 128GB, καθώς και μία κάμερα 5 Megapixels στο εμπρός μέρος. Το λειτουργικό σύστημα είναι το πιο πρόσφατο Windows Phone 8.1.1 της Microsoft με την ψηφιακή βοηθό Cortana σε πρώτο πλάνο. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2600 mAh και οι διαστάσεις του είναι 146,3×70,6×9,35 mm. To βάρος του είναι 160 gr.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της HTC, αυτή είναι η πρώτη φορά που η ναυαρχίδα μίας εταιρείας προσφέρεται με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, στοιχείο που καθιστά ενδιαφέρουσα την επιλογή της HTC. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι παρόλο που εδώ έχουμε Windows Phone λειτουργικό, το λογισμικό που αναπτύσσει η HTC, όπως τα BoomSound, Duo Camera, Ultrapixel και BlinkFeed είναι εδώ διαθέσιμα.