Τα πρώτα παιχνίδια της LG ειδικά για το παράθυρο της θήκης QuickCircle είναι διαθέσιμα για άμεση πρόσβαση στη διασκέδαση.


lg gameΑποδεικνύοντας ότι η θήκη QuickCircleTM δεν είναι μόνο λειτουργική αλλά και ψυχαγωγική, η LG Electronics (LG) παρουσίασε το πρώτο mobile παιχνίδι παγκοσμίως που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το ειδικό παράθυρο της θήκης του LG G3. Έτσι οι κάτοχοι του LG G3 που μπορούν ήδη να ελέγξουν την ώρα, να πραγματοποιήσουν κλήσεις και να τραβήξουν φωτογραφίες με κλειστό το κάλυμμα της θήκης QuickCircleTM, έχουν τώρα τη δυνατότητα να διασκεδάσουν άμεσα παίζοντας ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι, το Puppy Pop.


Το νέο παιχνίδι ‘Puppy Pop’ είναι ένα puzzle όπου πρέπει ο παίκτης να ταιριάξει 3 κομμάτια και αναπτύχθηκε από την LG ειδικά για το G3 και τη θήκη QuickCircleTM, για να παίζεται μέσα από το ανοιχτό παράθυρο στο κάλυμμα. Οι παίκτες συγκεντρώνουν πόντους σχεδιάζοντας γραμμές μέσω τριών ή περισσότερων ίδιων κουταβιών, αφαιρώντας όσο πιο πολλά γίνεται από το ταμπλό πριν τελειώσει ο χρόνος. Τέλος, ο παίκτης μπορεί να μοιραστεί τη βαθμολογία του στο αγαπημένο social network του, κοινοποιώντας στους φίλους του τις επιδόσεις του.


Το νέο παιχνίδι της LG αποτελεί ένα διασκεδαστικό και μοναδικό τρόπο χρήσης της θήκης QuickCircleTM. Ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύει τη συνεχή προσπάθεια της LG να αναπτύξει περιεχόμενο για τα κινητά της τηλέφωνα, που να ενισχύει και τη λειτουργικότητα των προϊόντων της. Το παιχνίδι ‘Puppy Pop’ αποτελεί ένα παράδειγμα της προσαρμοστικότητας και της ευελιξίας του LG QCircle software development kit (SDK) που διατίθενται στο developer.lge.com για τους προγραμματιστές για να δημιουργήσουν νέες εφαρμογές και λειτουργίες για τη θήκη QuickCircleTM.


Το παιχνίδι Puppy Pop είναι ήδη δωρεάν διαθέσιμο για όλους στο Google Play Store από τις 23 Ιουλίου.