Η μοναδική εξ’ολοκλήρου online επαγγελματική πλατφόρμα κρατήσεων και ολοκλήρωσης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, που δεν απαιτεί τοπική εγκατάσταση.


amadeus new logoΗ Η Amadeus, ο κορυφαίος πάροχος προηγμένων τεχνολογικών λύσεων για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, συνεχίζει την ανάπτυξη του Amadeus Selling Platform Connect, της πρώτης πλήρως online επαγγελματικής πλατφόρμας κρατήσεων του κλάδου, ​​η οποία είναι η νέα γενιά του Amadeus Selling Platform.


Καθώς οι ανάγκες των ταξιδιωτών εξελίσσονται, μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις των ταξιδιωτικών γραφείων: όλο και πιο πολλοί πράκτορες εργάζονται μετακινούμενοι ή από το σπίτι. Η Amadeus χρησιμοποίησε την τεχνογνωσία της για να σχεδιάσει μια λύση που προσαρμόζεται σε αυτές τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις, επιτρέποντας στα πρακτορεία να προβλέπουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών, μειώνοντας παράλληλα σε μεγάλο βαθμό τα κόστη υποστήριξης και λειτουργίας τους. Το Amadeus Selling Platform Connect δίνει τη δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να έχουν πρόσβαση στις κρατήσεις των πελατών τους από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο και από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο internet. Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη μέσω του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης, χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση λογισμικού. Το μοναδικό αυτό χαρακτηριστικό διευρύνει σημαντικά τις επιχειρηματικές ευκαιρίες για τα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Η online σύνδεση της πλατφόρμας σημαίνει επίσης ότι οι ενημερώσεις ή τα νέα εργαλεία διαχέονται ταυτόχρονα σε όλο το δίκτυο.


Το Amadeus Selling Platform Connect έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες των πελατών. Η πλατφόρμα έχει μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης και περιφερειοποίησης, πράγμα που επιτρέπει στα ταξιδιωτικά γραφεία να ζητήσουν την ένταξη τοπικού περιεχομένου ή τη σχεδίαση πακέτων λύσεων που να ταιριάζουν στον τρόπο εργασίας τους. Παρέχει επίσης ποικίλα καινοτόμα εργαλεία στα πρακτορεία ταξιδίων, περιλαμβανομένου του Cryptic Magic, το οποίο μεταφράζει αυτόματα κρυπτογραφημένες εντολές σε γραφικές, καθώς και μια σειρά από βελτιώσεις της παραγωγικότητας. Το νέο μοντέλο πλοήγησης παρέχει απρόσκοπτη αλληλεπίδραση μεταξύ του γραφικού περιβάλλοντος και της σελίδας εντολών, χάρη στις προηγμένες τεχνικές έρευνας των χρηστών.


Η νέα λύση εισάγεται σταδιακά στις αγορές της Amadeus. Σήμερα, έχει εισαχθεί σε περισσότερες από 20 αγορές στην Αφρική, την Ανατολική Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και τη Βόρεια Αμερική, και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές. Η Amadeus προσφέρει πλήρη υποστήριξη για να βοηθήσει τους πελάτες της να μεταπηδήσουν από τις υπάρχουσες λύσεις, καθώς και τους νέους πελάτες που μπαίνουν στην πλατφόρμα.


Ο Gary Oakley, αντιπρόεδρος Ταξιδιωτικών Υπηρεσιών του House of Travel στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, δήλωσε: «Η μέρα που η επιχείρηση δεν θα περιορίζεται στα όρια ενός γραφείου είναι πολύ κοντά. Πρέπει να είμαστε έξω, μαζί με τους πελάτες μας. Δεν μπορούμε πλέον να παραμένουμε καρφωμένοι σε ένα μέρος. Η Amadeus, με προϊόντα όπως το Amadeus Selling Platform Connect, μας βοηθά να το αποκτήσουμε μεγαλύτερη ευελιξία για να συναντούμε τους πελάτες μας εκτός γραφείου, να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και να κλείνουμε συμφωνίες για ταξίδια. Το μέλλον απαιτεί από εμάς, τους επαγγελματίες του τουρισμού, να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε, να αναπτυσσόμαστε και να είμαστε ανοιχτοί σε νέες λύσεις. Είναι ένας καλωδιωμένος κόσμος και, για μένα, έτσι πρέπει να μάθουμε να ζούμε!»


Ο Rudy Daniello, Διευθυντής Διανομής Προϊόντων της Amadeus, σχολίασε: “Συνεισφέρουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντος του ταξιδιού, δίνοντας στους πελάτες μας μια λύση, η οποία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τη ροή των εργασιών τους και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται επακριβώς στις ανάγκες των εργασιών τους. Η online ευελιξία ανοίγει επιπλέον ένα ευρύ φάσμα νέων ευκαιριών στους ταξιδιωτικούς πράκτορες όσον αφορά την κινητικότητα, τον συγχρονισμό σε όλο το δίκτυο και τη μείωση των τεχνικών εξόδων. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα, καθώς αυτή η νέα λύση υιοθετείται σε ολόκληρο το δίκτυο».