Τέσσερις κωμικές σειρές αρχίζουν τον Αύγουστο στη Nova, μέσα από τα κανάλια FOX και FOX Life, που θα χαρίσουν άφθονο γέλιο κάθε Παρασκευή.


the leagueΟικογενειακές υποθέσεις παρουσιάζονται από την 1η Αυγούστου στον τέταρτο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Raising Hope» (21:00) του FOX Life, στο οποίο έρχεται επίσης με αθλητικές φιλοδοξίες στις 8/8 και η νέα σειρά «Back In The Game» (21:25). Στις 8/8 κάνουν πρεμιέρα στο FOX ο πέμπτος κύκλος της σειράς «The League» (22:20), αλλά και ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης παραγωγής «Episodes» (22:45).


Η κωμική σειρά «Raising Hope» αποτελεί δημιουργία του βραβευμένου με βραβείο Emmy, Greg Garcia και ακολουθεί τις αστείες περιπέτειες των μελών της οικογένειας Chance, που μεγαλώνουν ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι με το όνομα Hope, το οποίο αγαπούν με τον δικό τους εκκεντρικό τρόπο. Στη νέα σειρά «Back In The Game», πρωταγωνίστρια είναι ένα πρώην ανερχόμενο αστέρι του baseball που λόγω συνθηκών αναγκάζεται να τα παρατήσει και μη έχοντας άλλη επιλογή μετακομίζει με το γιο της στο σπίτι του απόμακρου και πεισματάρη πατέρα της.


Η κωμική σειρά «The League» του FOX εκτυλίσσεται με φόντο ένα πρωτάθλημα fantasy football και ασχολείται με τη φιλία, το γάμο, την ανατροφή των παιδιών και την ενηλικίωση… ή την εναντίωση σε αυτήν! Τέλος, στην ξεκαρδιστική σειρά «Episodes» πρωταγωνιστεί ο γνωστός από τη σειρά «Friends», Ματ ΛεΜπλαν, ο οποίος υποδύεται μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού του, σ’ έναν καταπληκτικό, πολύπλευρο ρόλο για τον οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και προτάθηκε πολλές φορές για βραβείο Emmy στην κατηγορία «Καλύτερος Ηθοποιός σε Κωμωδία». Μαζί του, οι Στίβεν Μάνγκαν και Τάμσιν Γκρεγκ.