Το Κατάστημα Forthnet στον Χολαργό (Λεωφόρος Μεσογείων 295) σας περιμένει όλους, την Τρίτη 29 Ιουλίου, να γιορτάσει μαζί τα 7 χρόνια του, με εκπλήξεις και δώρα.


forthnet nova logo 2014Μαζί μας θα είναι και το συγκρότημα Otherview σε μία μοναδική εμφάνιση!


Τα γενέθλια μας στο Κατάστημα Forthnet στο Χολαργό, θα ξεκινήσουν από τις 17:00, με τους επισκέπτες μας να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Otherview και να πάρουν αυτόγραφα, ενώ από τις 18:30 η διασκέδαση θα χτυπήσει… κόκκινο, με την prive συναυλία που θα δώσει το συγκρότημα.


Επίσης, όσοι επισκεφθείτε το Κατάστημα Forthnet στο Χολαργό, από το πρωί της Τρίτης, 29 Ιουλίου και επιλέξετε να γίνετε συνδρομητές στην υπηρεσία Nova 3Play, μαζί με τα κανάλια Novasports ή με τα κανάλια Novacinema, θα αποκτήσετε ένα tablet και παράλληλα θα μπείτε στην κλήρωση, για ένα διήμερο με διανυκτέρευση και πρωινό, στην ξενοδοχειακή μονάδα «Αγρόκτημα Ιόλη», στη Βόρεια Εύβοια.


Επιπλέον, όσοι έρθετε στο Κατάστημα Forthnet στο Χολαργό, κατά τη διάρκεια του event, θα μπείτε στην κλήρωση, για να κερδίσετε «μουσικά» δώρα:


Ο 1ος νικητής θα λάβει μέρος σε video clip των Otherview
Ο 2ος νικητής θα είναι επίσημος προσκεκλημένος των Otherview σε επόμενο live event
Ο 3ος νικητής θα λάβει το επόμενο cd single 10 μέρες πριν βγει στον αέρα, με προσωπική αφιέρωση


Ελάτε, την Τρίτη 29 Ιουλίου στις 17:00, στο Κατάστημα Forthnet στο Χολαργό, μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με το συγκρότημα των Otherview και κερδίστε πλούσια δώρα. Σας περιμένουμε όλους!