Η SAP δημιούργησε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργατών το οποίο βασίζεται σε ισχυρά θεμέλια αμοιβαίας υποστήριξης και συνεργασίας.


SAP_logo 2011Το οικοσύστημα των πιστοποιημένων συνεργατών της SAP παρέχει υποστήριξη στους πελάτες για κάθε λύση του χαρτοφυλακίου της έτσι ώστε οι πελάτες της να έχουν τη δυνατότητα ολοκληρωμένης κάλυψης, μέσω παροχής υποστήριξης και υπηρεσιών τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό ή διεθνές επίπεδο.


Η TEKA Systems Α.Ε. μέσα από τη δέσμευση, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και την πιστοποίηση των SAP Συμβούλων της, πέτυχε την ανώτατη διάκριση του προγράμματος ως Gold Channel Partner.


Ως πιστοποιημένος συνεργάτης υλοποίησης έργων SAP Business All-in-One και SAP BusinessObjects στην ελληνική αγορά ειδικεύεται σε λύσεις διαχείρισης χονδρικού και λιανικού εμπορίου, διαχείριση παραγωγής, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (payroll) καθώς επίσης εξειδικευμένες λύσεις οικονομικής διαχείρισης, consolidation και επιχειρηματικής ευφυΐας.


Οι πελάτες εμπιστεύονται την ΤΕΚΑ Systems A.E. για την εμπειρία και εξειδίκευση των SAP συμβούλων της και το πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνει τόσο μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσο και μεγάλους οργανισμούς με δραστηριότητες σε όλους σχεδόν τους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.


Η TEKA Systems Α.Ε. είναι μία σύγχρονη εταιρεία το αντικείμενο της οποίας περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και υπηρεσιών. Ιδιαίτερα έντονη είναι η εμμονή της εταιρείας και του συνόλου των στελεχών της στη διασφάλιση της ποιότητας των τελικών προϊόντων και υπηρεσιών, την αξιοπιστία των προτεινόμενων λύσεων καθώς και το σεβασμό των χρονικών και οικονομικών ορόσημων που χαρακτηρίζουν κάθε έργο. Η δράση της εταιρείας δεν περιορίζεται στα στενά ελληνικά όρια ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.