Με την καθοδήγηση του σεφ, Δημήτρη Σκαρμούτσου, ο νέος διαγωνισμός της Samsung δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό νικητή να κερδίσει το ψυγείο Food ShowCase.


samsung food caseΤο ψυγείο Samsung Food ShowCase αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό οργάνωσης και χωρητικότητας. Οι συμμετέχοντες καλούνται να το ανακαλύψουν με την καθοδήγηση του Σεφ, Δημήτρη Σκαρμούτσου, απαντώντας σε 5 πέντε απλές ερωτήσεις. Ο διαγωνισμός είναι προσβάσιμος μέσω ειδικού application που έχει δημιουργηθεί στη Facebook σελίδα Samsung Greece (https://www.facebook.com/SamsungGreece). Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το ψυγείο Samsung Food ShowCase. Ο τυχερός νικητής θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.


Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι δίπλα στους συμμετέχοντες, αναλαμβάνοντας να τους καθοδηγήσει στον διαγωνισμό, μέσα από πέντε διαφορετικά videos. Κάθε video προηγείται της ερώτησης και ο Σεφ δίνει τις πληροφορίες που χρειάζεται ο συμμετέχων, προκειμένου να επιλέξει τη σωστή απάντηση.


Το ψυγείο Food ShowCase ήρθε για να βελτιώσει και να οργανώσει την καθημερινότητά στην κουζίνα. Διαθέτει δύο πόρτες, μία εσωτερική και μία εξωτερική, για εύκολη πρόσβαση στα καθημερινά τρόφιμα και την καλύτερη οργάνωσή τους. Είναι εξοπλισμένο με τρεις ζώνες για αποθήκευση υλικών μαγειρικής, βασικών και καθημερινών τροφίμων, καθώς και μία ζώνη, σε χαμηλό ύψος, που είναι εύκολα προσβάσιμη από τα παιδιά.


Τα τρόφιμα δεν χάνουν τη φρεσκάδα τους χάρη στην καινοτομία, Metal Cooling, με την οποία το μεταλλικό υλικό της πόρτας διατηρεί τη θερμοκρασία σταθερή, ακόμα κι αν ανοιγοκλείνει η πόρτα συχνά. Το ψυγείο συνδυάζει την κομψή του εμφάνιση με έξυπνο σχεδιασμό στους εσωτερικούς χώρους αποθήκευσης και η πρωτοποριακή τεχνολογία ψύξης που διαθέτει, διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Food ShowCase διαθέτει συμπιεστή Digital Inverter Motor τεχνολογίας της Samsung, ο οποίος ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα λειτουργίας των βασικών εξαρτημάτων του ψυγείου, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (10ετής εγγύηση για το συμπιεστή), χαμηλά επίπεδα θορύβου και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.


Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Παρασκευή, 18 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 5 Αυγούστου.


Περισσότερα:
Video Samsung FoodShowcase
Samsung Greece Facebook page