H Microsoft Ελλάς ανακοινώνει αλλαγές και εσωτερικές μετακινήσεις στελεχών σε καίριες διοικητικές θέσεις.


Microsoft logo new aug 2012Συγκεκριμένα, o Μάριος Ίσαρης αναλαμβάνει τον ρόλο του Διευθυντή Marketing & Operations παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Patrick Malone o οποίος θα αναλάβει νέα καθήκοντα στα κεντρικά της Microsoft στο Redmond. Στη νέα του θέση, ο Μάριος Ίσαρης θα είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής marketing και θα έχει την ευθύνη για την επιχειρησιακή οργάνωση της Microsoft Ελλάς.


O Θάνος Λούτσος αναλαμβάνει Διευθυντής Υπηρεσιών της Microsoft Ελλάς και θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη, το συντονισμό και την υλοποίηση της στρατηγικής των υπηρεσιών της Microsoft Ελλάς σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.


Τέλος, η Δήμητρα Λέτσα αναλαμβάνει καθήκοντα Executive Producer του ΜSN, αναλαμβάνοντας τη συνολική ευθύνη για τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα όλων των μορφών περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο κλπ.) σε όλες τις εφαρμογές και συσκευές Windows, στην ελληνική αγορά.


Πιο αναλυτικά, ο Μάριος Ίσαρης εντάχθηκε στο δυναμικό της Microsoft Ελλάς πριν από 3 χρόνια ως Marketing Manager των προϊόντων Windows Business Group, ενώ πριν από τη Microsoft, εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρίες όπως η Vodafone Ελλάς και η Procter & Gable, περνώντας από διάφορες θέσεις marketing και πωλήσεων. Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο Θάνος Λούτσος προέρχεται από την Singular Logic, όπου επιτέλεσε γενικός δ/ντής του τμήματος Integrator Services, με κύρια ευθύνη τα έργα υλοποίησης και υποστήριξης καθώς και το outsourcing υπηρεσιών σε μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Διαθέτει πολύχρονη εργασιακή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις έχοντας εργαστεί παλαιότερα στην ING ως General Manager Operations & IT (COO), στην Oracle Hellas και στην BULL. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος M.Sc on Advanced Information Technology, από το Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Επιπλέον έχει ολοκληρώσει το Professional MBA του ALBA Business School.


Η Δήμητρα Λέτσα προέρχεται από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων όπου για 18 χρόνια διατέλεσε σε διάφορες θέσεις με πιο πρόσφατη αυτή της Προϊστάμενης του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων. Κατέχει πτυχίο Μετάφρασης και Διερμηνείας από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας και έχει ακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.