Ένα συναρπαστικό τουρνουά με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις έφερε πάλι στο προσκήνιο τον Αναστάσιο “akis_333” Παππά, τον κατά κοινή ομολογία «καλύτερο παίκτη της Ελλάδος».


akis proΗ διαφορά ήταν ότι αυτή τη φορά το τουρνουά ήταν στο μυθικό Old Trafford και είχε για αντιμέτωπους τους 26 καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ο βετεράνος των ψηφιακών γηπέδων και φετινός Έλληνας δευτεραθλητής Αναστάσης δεν πήγαινε για πρώτη φορά σε παγκόσμιους τελικούς, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ήδη στην αρχή της φετινής αγωνιστικής σεζόν (τον Ιανουάριο) είχε δηλώσει στην κάμερα «Παγκόσμιο πάω εγώ φέτος

[…] και ήρθε η ώρα να το σηκώσουμε».


Να σημειώσουμε ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην παγκόσμια κοινότητα του Pro Evolution Soccer έκανε εντύπωση το πάθος των Ελλήνων παικτών: http://instagram.com/p/p9NdDgouPT/


Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελληνική αποστολή φέτος αποτελούνταν από 3 παίκτες λόγω της πρόσφατης επιτυχίας μας στο UEFA Champions Festival Tournament. Οι παίκτες της αποστολής ήταν:
Αναστάσιος ‘akis_333’ Παππάς
Σωτήρης ‘cloudsot0s’ Βήχος
Γιώργος ‘Djibrilliant’ Σπύρου
Ενώ ο πραγματικός φετινός Πανελλήνιος Πρωταθλητής Ντόνι ‘xamenosk’ Θεμέλη δυστυχώς δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Manchester και να αγωνιστεί και αυτός (τη θέση του πήρε ο Γιώργος Σπύρου).