Στο «Πλαίσιο» ο Φεβρουάριος είναι μήνας… laptop! Κάθε εβδομάδα του μήνα και μόνο για 3 μέρες, τα καταστήματα «Πλαίσιο» κάνουν ειδικές προσφορές.

plaisio_eggyhsh-laptopΣτο τριήμερο από 2 μέχρι 4 Φεβρουαρίου το «Πλαίσιο» διπλασίασε την εγγύηση όλων των φορητών Toshiba Satellite, από 2 σε 4 χρόνια, ενώ από 9 μέχρι 11 Φεβρουαρίου επεκτείνει αντίστοιχα την εγγύηση των Turbo-X notebook στα 4 χρόνια.

Οι προσφορές συνεχίζονται και τα επόμενα τριήμερα για τους υπόλοιπους κατασκευαστές, με επεκτάσεις εγγυήσεων για τους φορητούς υπολογιστές Acer από 16 μέχρι 18 Φεβρουαρίου, και HP από 23 έως 25 Φεβρουαρίου.

Κάθε βδομάδα, μόνο για 3 ημέρες, όσοι επισκέπτονταν τα καταστήματα Πλαίσιο για αγορές φορητών υπολογιστών είχαν την ευκαιρία να τα κερδίσουν όλα, με:
– επεκτάσεις εγγυήσεων μέχρι και 4 χρόνια,
– μοναδική υποστήριξη,
– εξουσιοδοτημένο service στα HP, Toshiba και Turbo-X notebook, και
– “προκλητικές” τιμές στα πιο σύγχρονα φορητά συστήματα της αγοράς.

Το Πλαίσιο είναι η μοναδική εταιρεία με δυνατότητα επισκευής/αναβάθμισης των Turbo-X υπολογιστών σε 4 μόλις ώρες καθώς και πιστοποίηση “Certified Service Center” για όλα τα μοντέλα φορητών Toshiba και HP, με εξουσιοδοτημένη τεχνική υποστήριξη σε 21 σημεία πανελλαδικά.