Η Profile χορηγεί το 16ο συνέδριο τραπεζικών λύσεων “JSB” (La Journée Solutions Bancaires), που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου 2014, στη Γενεύη.


profile logo 2012Το συνέδριο συγκεντρώνει την ελίτ της τοπικής αλλά και της ευρωπαϊκής τραπεζικής κοινότητας καθώς και των εταιρειών πληροφορικής.


Η PROFILE συμμετέχει στο συνέδριο για τέταρτη συνεχή φορά, υποστηρίζοντας τις δραστηριότητες της ελβετικής της θυγατρικής. Κατά τη διάρκεια του «κύκλου των συναντήσεων» (cercles de rencontres) θα γίνει, ενώπιον των δημοσιογράφων, η παρουσίαση του Mobius Wealth – της εφαρμογής δεύτερης γενιάς για Wealth management μέσω κινητών συσκευών (smartphone/tablets) καθώς και της σημαντικής αναβάθμισης του IMSplus 2.1 – της κορυφαίας πλατφόρμας επενδύσεων.


Επιπρόσθετα, θα ανακοινωθεί επίσημα η νέα συμφωνία συνεργασίας με κορυφαία τοπική εταιρεία ειδικευμένη στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, η οποία θα αναλάβει την αντιπροσώπευση των λύσεων της PROFILE στην περιοχή της γαλλόφωνης Ελβετίας. Η εν λόγω εταιρεία είναι ήδη πιστοποιημένη από την FINMA, την Ελβετική Αρχή που εποπτεύει τον Χρηματοπιστωτικό χώρο.


Το Mobius Wealth – είναι μία ανεξάρτητη (vendor-independent) mobile εφαρμογή διαχείρισης επενδύσεων, που προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με οποιοδήποτε σύστημα τρίτων (wealth management, data providers κτλ) για διαχείριση χαρτοφυλακίων, αναλύσεων, αποτιμήσεων και δρομολόγηση εντολών μέσω smartphones και tablets. Η εφαρμογή προσφέρεται με white-label δυνατότητες για πιο προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών των Private Banks και IAMs.


Οι επαγγελματίες του χώρου, θα ενημερωθούν από την PROFILE για τις δυνατότητες και τα οφέλη από την εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής που είναι ευέλικτες και προσαρμόσιμες στις σύγχρονες απαιτήσεις. Επιπλέον, η εταιρεία στο περίπτερό της αρ. 6, θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις της επενδυτικής πλατφόρμας IMSplus και της τραπεζικής πλατφόρμας, FMS.next.


Οι πλατφόρμες IMSplus και FMS.next που ήδη λειτουργούν στην ελβετική αγορά, παρέχουν πλήρη κάλυψη των αναγκών για Private Banking και Wealth Management ενσωματώνοντας προηγμένες λειτουργικές και τεχνολογικές προδιαγραφές, που θέτουν στο επίκεντρο την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα σε συνδυασμό με την πλήρη συμμόρφωση στις νέες κανονιστικές οδηγίες.