Η Cyta και το προσωπικό της αποφάσισαν όπως, με την ευκαιρία του Πάσχα, στηρίξουν οικονομικά συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Cyta logo internet&statheriΣυγκεκριμένα, την Τρίτη 15 Απριλίου 2014, σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta, παραδόθηκε το συνολικό ποσό των €42.000 για στήριξη 30 Κοινωνικών Παντοπωλείων παγκύπρια.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη, ο οποίος συνεχάρη τη Cyta και το προσωπικό της για τη συνεχή και έμπρακτη στήριξη τους στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, ευχαριστώντας τους ιδιαίτερα και για τη συγκεκριμένη τους κίνηση να διαθέσουν το σημαντικό αυτό ποσό στα Κοινωνικά Παντοπωλεία, στηρίζοντας το έργο τους για δεύτερη συνεχή χρονιά και μέσω αυτών να προσφέρουν ανάσα ανακούφισης σε χιλιάδες οικογένειες σε όλο το νησί.


Παραλαμβάνοντας τις σχετικές επιταγές, εκπρόσωποι των Κοινωνικών Παντοπωλείων τόνισαν πως η Cyta, ένας οργανισμός που ταύτισε την ιστορία του με την ιστορία αυτού του τόπου, αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία πως νοιάζεται ουσιαστικά για τη χώρα και τους ανθρώπους της και ιδιαίτερα για αυτούς που περνούν δύσκολα.


Από την πλευρά της η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Cyta κα Ρίτα Καρατζιά ανέφερε πως Διεύθυνση και Προσωπικό, με την υποστήριξη του Συμβουλίου, στέκουν με κάθε δυνατό τρόπο και ευκαιρία δίπλα από το συνάνθρωπο που υποφέρει. Πολύ τακτικά το ίδιο το προσωπικό, με τη στήριξη του Οργανισμού, διοργανώνει εκδηλώσεις και πολύ πρόθυμα συμμετέχει συχνά σε δράσεις τρίτων που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα.


Όλοι θυμόμαστε, συνέχισε, την όμορφη εκδήλωση Cyta Santa Run που πλημμύρισε τα περασμένα Χριστούγεννα την πρωτεύουσα με 1.000 Αϊ-Βασίληδες για στήριξη του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής. Ή ακόμα τις εκδηλώσεις «Χαμόγελα Παντού» και «Χαμόγελα στα Θρανία», που διοργανώθηκαν με πολλή εθελοντική εργασία, όχι μόνο από το ίδιο το προσωπικό της Cyta, αλλά και από επώνυμους φίλους και συνεργάτες μας από το χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, με στόχο τη συλλογή παιδικών ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και σχολικών ειδών.


Κλείνοντας την ομιλία της, η κα Καρατζιά δήλωσε πως η Cyta και το προσωπικό της θα δηλώνουν πάντα παρόντες σε κάθε δράση αλληλεγγύης που αφορά αυτό τον πολύπαθο τόπο, αφού αυτός ο Οργανισμός αποτελεί καθαρό γέννημα και θρέμμα της Κύπρου.