Μέσω του Novasports.gr, το ανδρικό κοινό του site είχε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης της adidas Get Ready.


adidas getreadyΠαράλληλα, το κοινό είχε τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε διαγωνισμό για να κερδίσει 10 σετ adidas get ready. Ο διαγωνισμός στήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο tab στο facebook κανάλι του Novasports.gr με έντονη την παρουσία του χορηγού, adidas Get Ready.


Οι επισκέπτες της σελίδας ερχόταν σε επαφή με τα προϊόντα της γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών και στη συνέχεια καλούνταν να απαντήσουν σε 2 ερωτήσεις αθλητικού περιεχομένου προκειμένου να συμπεριληφθούν στην κλήρωση. Η ενέργεια πλαισιώθηκε από έντονη διαφημιστική προβολή στα digital κανάλια της Nova, με αποτέλεσμα, σε διάστημα μόλις 10 ημερών, περισσότεροι από 227.000 μοναδικοί χρήστες να ενημερωθούν για την ενέργεια.


Με αυτόν τον τρόπο, οι στόχοι της γνωριμίας των προϊόντων adidas Get Ready στο ανδρικό κοινό του Novasports.gr και η σύνδεση του brand με premium αθλητικό περιεχόμενο, επετεύχθησαν.


Τη διανομή των προϊόντων ανδρικής περιποίησης adidas στην Ελλάδα έχει η Γρ.Σαράντης ΑΒΕΕ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.novamedia.gr