Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) διοργανώνουν μια ενημερωτική εκδήλωση για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Founder Institute.


founder instituteΗ εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 24 Απριλίου και ώρα 18:30 στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ (Αναξαγόρα 3-5, Γεράνι). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους Διευθυντές του προγράμματος και να μάθουν πώς μπορούν να ξεκινήσουν το δικό τους startup στην Αθήνα με βοήθεια κορυφαίων CEOs και έμπειρων μεντόρων μέσω μιας δομημένης προσέγγισης.


Θα ακολουθήσει το Founder Night Out, ένα cocktail γνωριμίας με στόχο την καλύτερη δικτύωση των συμμετεχόντων, των Διευθυντών και των Μεντόρων του Founder Institute πριν την έναρξη του προγράμματος.


Η παρακολούθηση των εκδηλώσεων είναι δωρεάν με προεγγραφή στο http://fi.co/courses/8381 και στο http://fi.co/courses/8371


Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΡΟΜΑΝΤΣΟ με την ευγενική χορηγία της Nespresso.


Το Founder Institute υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τομέων τεχνολογίας, όπως ψηφιακά μέσα, software, βιοτεχνολογία, cleantech, e-commerce, διαφήμιση, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, και άλλα.