Οι λάτρεις της τεχνολογίας έρχονται πιο κοντά στην απόκτηση του Samsung Galaxy S με ευκολίες πληρωμής σε έως και 50 άτοκες δόσεις.


samsung galaxy s5 kotsovolosΤο νέο Samsung Galaxy S5 είναι εδώ για να ταράξει τα νερά της τεχνολογίας και η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να το αποκτήσουν εύκολα κερδίζοντας ένα σημαντικό επιπλέον όφελος.


Προκειμένου οι καταναλωτές να έρθουν πιο κοντά στη ναυαρχίδα των κινητών τηλεφώνων της Samsung, το νέο Galaxy S5, η Κωτσόβολος προσφέρει ευκολίες πληρωμής με δυνατότητα 50 άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα ή έντοκο πρόγραμμα προσωπικού καταναλωτικού δανείου*.


Επιπλέον, με την αγορά του Samsung Galaxy S5 προσφέρεται έξτρα όφελος €60 ευρώ ώστε οι καταναλωτές να αποκτήσουν, ταυτόχρονα, οποιαδήποτε άλλη συσκευή Samsung επιθυμούν, από οποιαδήποτε κατηγορία. Έτσι, για παράδειγμα, γίνεται ακόμα πιο προσιτός ο συνδυασμός με ένα smart watch Samsung Gear 2 ή Gear Fit ώστε η εμπειρία από το νέο smartphone να… απογειωθεί! Σε κάθε περίπτωση, το όφελος των €60 μπορεί να αξιοποιηθεί για όλο το εύρος των συσκευών Samsung όπως είναι τα προϊόντα τεχνολογίας-πληροφορικής, οι λευκές οικιακές συσκευές, τα προϊόντα τηλεφωνίας και πολλά ακόμη.


Το νέο Samsung Galaxy S5 ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά των «προκατόχων» του και επιπλέον τεχνολογία όπως:
– Γρήγορη αυτόματη εστίαση για ιδανικές φωτογραφίες όταν το «θέμα» βρίσκεται σε κίνηση και λειτουργία HDR για ακόμη πιο φωτεινές και ζωντανές λήψεις
– Ενισχυτή λήψης που θα κάνει το κατέβασμα υλικού από το Internet ακόμα ταχύτερο με συνδυασμό LTE και WIFI
– Μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στη σκόνη και το νερό που σημαίνει και απόλυτη προστασία από ιδρώτα, βροχή, άμμο και άλλους παράγοντες.
– Ενσωματωμένο αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών για έλεγχο κάθε στιγμή της ημέρας


* Οι 50 άτοκες δόσεις δίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας ή με χρηματοδότηση αγορών μέσω προσωπικού καταναλωτικού δανείου τραπέζης, ΕΠΕ: 0,1605 ΕΠΙΤΟΚΙΟ: 15%. Τα 60€ ισχύουν για την τρέχουσα μόνο αγορά.