Οι εντυπωσιακές τηλεοράσεις της LG ULTRA HD & Curved OLED στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή ΛΑΣΚΑΡΗ.


lg laskarisΗ LG Electronics (LG) συμμετείχε στην επίδειξη μόδας του σπουδαίου σχεδιαστή κ. Κωνσταντίνου Λάσκαρη παρουσιάζοντας τις εντυπωσιακές τηλεοράσεις LG ULTRA HD 65’’ και LG Curved OLED 55’’. Η επίδειξη με τίτλο «Η Μόδα συναντά την Τέχνη», πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, την Τρίτη 9 Απριλίου 2014, όπου παρουσιάστηκε η νέα κολεξιόν Haute Couture «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014».


Η εκδήλωση συνδύασε με μοναδική έμπνευση δύο δημιουργικούς χώρους με διαφορετικές αφετηρίες, την τέχνη και τη μόδα, μέσα από τα μάτια ενός ανθρώπου, του σχεδιαστή που ταυτόχρονα έχει και την ιδιότητα του καλλιτέχνη. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης και της στήριξης του πολιτισμού στη χώρα μας, τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη χορήγηση υποτροφιών σε νέους αριστούχους καλλιτέχνες από τον χώρο των εικαστικών και της μουσικής, αλλά και για την ενίσχυση του κοινωφελούς έργου του Ιδρύματος.


Τη μοναδική αυτή βραδιά οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις πιο καινοτόμες τηλεοράσεις της LG, την τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσης ULTRA HD 65’’ με ανάλυση εικόνας 4Κ και την πρώτη παγκοσμίως κυρτή τηλεόραση Curved OLED 65’’. Οι δύο εντυπωσιακές τηλεοράσεις προκάλεσαν τον ενθουσιασμό του κοινού χάρη στην εκπληκτικά καθαρή εικόνα τους και τον κομψό σχεδιασμό τους, προσφέροντας ταυτόχρονα μια υψηλή εμπειρία θέασης. Οι πρωτοποριακές τηλεοράσεις της LG έδωσαν μια νότα τεχνολογικής υπεροχής στην εκδήλωση.


Με την ανάλυση της LG ULTRA HD 65’’ να φτάνει τα 8.3 εκατομμύρια pixels σε κάθε frame που σε συνδυασμό με το σύστημα ήχου 4.1 καναλιών και τα κομψά αναδυόμενα ηχεία, ολοκληρώνει την απόλυτη εμπειρία θέασης. Επιπλέον, η LG Curved Oled TV 55’’ με τον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό, την τεχνολογία WRGB OLED για έντονα χρώματα και εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση, συνέθεσε ένα άψογο σκηνικό, προσφέροντας ευρεία γωνία θέασης χάρη στην κυρτή της οθόνη, αλλάζοντας τα δεδομένα της τηλεοπτικής εμπειρίας.