Η Weboptions, πιστοποιημένος συνεργάτης της Jupitee στη Θράκη ανέπτυξε την mobile εφαρμογή της Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής.


astiko komotinisΤο Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής ανέθεσε στη Weboptions, πιστοποιημένο συνεργάτη της Jupitee στη Θράκη, την ανάπτυξη mobile εφαρμογής για iOS και Android.


Μέσα από την εφαρμογή “Aστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Κομοτηνής Α.Ε.”, το επιβατικό κοινό μπορεί πλέον να ενημερωθεί για τις γραμμές, τα δρομολόγια, τις τιμές των εισιτηρίων και τις στάσεις κάθε γραμμής όπως αυτές απεικονίζονται αναλυτικά στον χάρτη της Google.


Δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι native – αξιοποιεί δηλαδή τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής στην οποία εγκαθίσταται – ο χρήστης μπορεί χρησιμοποιώντας το GPS να εντοπίζει τη θέση του στον χάρτη αλλά και η Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής να χρησιμοποιεί τα push notifications για να ενημερώνει το κοινό για τυχόν τροποποιήσεις στο δίκτυό της.


Τέλος, η εφαρμογή φιλοξενεί ειδική ενότητα για την παρουσίαση της πόλης και είναι πλήρως λειτουργική ακόμη και εκτός σύνδεσης στο internet, έτσι ώστε να μην απαιτείται από τον χρήστη να βρίσκεται διαρκώς συνδεδεμένος στο internet.


Ο Δημήτρης Τσιρίκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Jupitee δήλωσε σχετικά: «Η Weboptions αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Jupitee στη Θράκη και η ανάπτυξη μιας τόσο επιτυχημένης εφαρμογής αναδεικνύει με τον χαρακτηριστικότερο ίσως τρόπο την πληθώρα των χαρακτηριστικών που προσφέρει το Jupitee.»


Ο Θανάσης Γεωργαντάς, επικεφαλής της Weboptions δήλωσε σχετικά: «Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από την επίσημη διάθεσή της, η απήχηση της εφαρμογής έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Καθημερινά δεχόμαστε νέα features από το Δ.Σ. της εταιρείας και ανταποκρινόμαστε ταχύτατα χάρη στην ευελιξία του Jupitee.»


Για να δημιουργήσετε τη δική σας mobile εφαρμογή ή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Jupitee και το δίκτυο συνεργατών της, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.jupitee.com