Η Panasonic παρουσιάζει τη νέα της ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SZ8, για να μοιράζεστε τις δημιουργικές σας φωτογραφίες και βίντεο, όπου κι αν είστε.


Panasonic-Lumix-SZ8Η νέα LUMIX SZ8 της Panasonic, μία στυλάτη φωτογραφική μηχανή με μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης, είναι ιδανική για να βελτιώσει την ποιότητα των καθημερινών φωτογραφιών σας. Αυτή η λεπτή, μεγέθους τσέπης, μηχανή, σάς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δημιουργικών λειτουργιών και τρόπων λήψης, που θα προσθέσει προσωπικότητα στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, με πολύ εύκολο τρόπο.


Ιδανική για αρχάριους, η LUMIX SZ8 διαθέτει βελτιωμένες λειτουργίες, όπως το iA (Intelligent Auto, Έξυπνη Αυτόματη Λειτουργία) που επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες ρυθμίσεις για κάθε περίσταση φωτογράφισης, με αποτέλεσμα εντυπωσιακές, υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, κάθε φορά.


Η LUMIX SZ8 διαθέτει επίσης πλούσιες επιλογές συνδεσιμότητας – περιλαμβανομένου του ενσωματωμένου Wi-Fi – που καθιστά πανεύκολο το μοίρασμα φωτογραφιών και βίντεο στιγμιαία. Η έξυπνη τεχνολογία σάς επιτρέπει, επίσης, να τραβάτε φωτογραφίες χωρίς καν να ακουμπάτε τη μηχανή, με τη δυνατότητα που σας δίνει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας για να χειρίζεστε τη φωτογραφική σας, ιδανικό για να τραβάτε ομαδικά πορτραίτα με τους φίλους σας.


Τραβήξτε, δείτε και μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με ευκολία
Η συνδεσιμότητα Wi-Fi της LUMIX SZ8 σάς επιτρέπει να μοιράζεστε στιγμιαία τις φωτογραφικές σας εμπειρίες με την οικογένειά σας και τους φίλους σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Συνδέοντας τη μηχανή σας με το smartphone ή το tablet σας, μπορείτε να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας όπου κι αν βρίσκεστε.


Αν θέλετε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στο πώς φωτογραφίζετε, η συνδεσιμότητα Wi-Fi σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το smartphone ή το tablet σας σαν τηλεχειριστήριο για να χειριστείτε τη μηχανή σας. Ιδανικό για να τραβήξετε το πορτραίτο σας μαζί με τους φίλους σας ή στιγμιότυπα από ζώα που θα συναντήσετε χωρίς να τα τρομάξετε. Η λειτουργία της λήψης από μακριά, σάς δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε αυτό που «βλέπει» η φωτογραφική σας μέσα από την οθόνη της έξυπνης συσκευής σας, και να κάνετε από μακριά τις ρυθμίσεις της μηχανής, όπως zoom, εστίαση και το τελικό κλικ για τη λήψη της φωτογραφίας σας. Η λειτουργία Στιγμιαίας Μεταφοράς θα «φέρει» τη φωτογραφία σας, αμέσως μετά τη λήψη της, στην έξυπνη συσκευή σας, επιτρέποντάς σας έτσι, να ψάχνετε, να βλέπετε και να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας με ευκολία.


Κάντε τις αγαπημένες σας στιγμές ακόμα πιο μοναδικές!
Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά στις φωτογραφίες σας, μέσα από μια ευρεία γκάμα δημιουργικών επιλογών που σας προσφέρει η LUMIX SZ8. Δείτε από πριν και φωτογραφίστε το θέμα σας, με ένα από τα 15 διαφορετικά φίλτρα-εφέ – που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τα Expressive, Retro, Old Days και Sepia – ώστε να δημιουργήσετε πραγματικά μοναδικά βίντεο και φωτογραφίες από τις εμπειρίες σας. Με τη Δημιουργική Διόρθωση και το Δημιουργικό Panorama, μπορείτε ακόμα να προσθέσετε ένα φίλτρο-εφέ στη φωτογραφία σας και τις πανοραμικές σας λήψεις, ακόμα και σε φωτογραφίες που ήδη έχετε τραβήξει.


Ευελιξία στη λήψη, ισχυρό zoom
Παρά το λεπτό και στυλάτο προφίλ της, η LUMIX SZ8, διαθέτει ένα υπερευρυγώνιο φακό 24mm και ισχυρό οπτικό zoom 12x, δίνοντάς σας, έτσι, την ποιότητα και την ευελιξία που χρειάζεστε για να «πιάσετε» οποιαδήποτε φωτογραφική στιγμή σας τύχει, με εξαιρετική λεπτομέρεια.


Όταν φωτογραφίζετε μακρινά θέματα, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι θα πετύχετε οξείες, καθαρές φωτογραφίες, με τον Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας να αντισταθμίζει το οποιοδήποτε κούνημα από το χέρι σας, που πολύ συχνά συμβαίνει όταν φωτογραφίζουμε ή τραβάμε βίντεο με μεγάλο zoom. Η εγγραφή βίντεο είναι επίσης πολύ εύκολη, με ένα νέο πλήκτρο που προστέθηκε, αποκλειστικά για την άμεση εκκίνηση της εγγραφής βίντεο, που σας επιτρέπει να τραβήξετε βίντεο υψηλής ευκρίνειας 720p με υψηλή ποιότητα εικόνας αμέσως μόλις ξεκινά η δράση.