Το Σαββατοκύριακο ξεκλειδώνει το Xbox Live Gold για όλα τα Free μέλη Live Xbox 360 από την Παρασκευή 21/3 στις 14.00, έως την Κυριακή 23/3 στις 02.00.


xbox360logoΘα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Multiplayer gaming, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε πρόσβαση σε ποικιλία ψυχαγωγικών εφαρμογών που ξεκλειδώνουμε για εσάς.


Είναι η τέλεια στιγμή να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια online, και να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας. Έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε την κορυφαία σας ομάδα στο EA SPORTS FIFA 14, να περιηγηθείτε στο Los Santos και το Blaine Country με το Grand Theft Auto Online ή να δημιουργήσετε κόσμους μαζί με άλλους στο Minecraft για Xbox 360. Και θυμηθείτε, με το Gold μπορείτε επίσης να μιλήσετε με τους φίλους σας, μέσω του ενσωματωμένου chat!


Επιπλέον, το δωρεάν Free Xbox Live Gold Weekend γίνεται ακόμα καλύτερο με αποκλειστική πρόσβαση σε μια ποικιλία ψυχαγωγικών εφαρμογών. Έχετε την ευκαιρία να καθίσετε, να χαλαρώσετε, και να απολαύσετε το περιεχόμενο των Machinima, NBA, Crunchyroll, Dailymotion, WSJI Live.


Είτε προτιμάτε τα παιχνίδια είτε την ψυχαγωγία, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάτι που αγαπάτε στο Xbox Live αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Xbox360. Βεβαιωθείτε ότι θα ενημερώσετε τους φίλους σας, ώστε να μην το χάσουν! Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.xbox.com/live/free-live-weekend


Ας αρχίσουν τα παιχνίδια και η διασκέδαση!