Επιπλέον μήνες προστασίας με αγορά των ESET Endpoint Antivirus και ESET Endpoint Security για όλο το Μάρτιο 2014.


Eset logo13Με μία συμφέρουσα προσφορά καλωσορίζει την άνοιξη η ESET, προσφέροντας σε όσους χρήστες επιλέξουν τις λύσεις ESET Endpoint Antivirus και ESET Endpoint Security τη δυνατότητα να θωρακίσουν για ακόμη περισσότερους μήνες τους υπολογιστές τους από «ιώσεις». Η προσφορά θα ισχύσει για όλο τον μήνα Μάρτιο του 2014 και θα προσφέρει τρεις (3) επιπλέον μήνες δωρεάν προστασίας, για νέες άδειες διάρκειας ενός (1) έτους, ενώ για νέες άδειες διάρκειας δύο (2) ετών, η προσφορά θα αυξάνεται στους έξι (6) μήνες επιπλέον δωρεάν προστασίας.


Το ESET Endpoint Antivirus, αποτελεί τη λύση της ESET για διαφύλαξη των εταιρικών δεδομένων με προστασία πολλαπλών επιπέδων, βασισμένη σε 25 χρόνια καινοτομίας στο χώρο της IT ασφάλειας. Η πολυβραβευμένη τεχνολογία antivirus και antispyware είναι σχεδιασμένη για ταχύτατη σάρωση και ταυτόχρονα χαμηλή κατανάλωση πόρων. Προστατεύει από ιούς και spyware εταιρίες κάθε μεγέθους, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογίες και λειτουργίες όπως η βασισμένη στο cloud σάρωση, ο έλεγχος συσκευών και η απομακρυσμένη διαχείριση των τερματικών.


Το ESET Endpoint Security, ενισχύει περαιτέρω το επίπεδο προστασίας του εταιρικού δικτύου, συνδυάζοντας την πολυβραβευμένη τεχνολογία antivirus και antispyware με επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το ενσωματωμένο Two-Way Personal Firewall, το φίλτρο Web Control, το Client Antispam και δίνοντας τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης.


Και οι δύο λύσεις θα είναι διαθέσιμες για αγορά μέσω του δικτύου συνεργατών της ESET καθώς επίσης και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, στη σελίδα https://shop.esetgr.com.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ESET Hellas στο τηλέφωνο +30 210 77 59 270 ή μέσω e-mail στο sales@esetgr.com.