Μια ακαταμάχητη προσφορά σε Laptop Lenovo τελευταίας τεχνολογίας, σχεδίασε το www.you.gr, για την τελευταία εβδομάδα των χειμερινών εκπτώσεων.


lenovo g510Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει τον φορητό υπολογιστή Lenovo G510, με επεξεργαστή Intel Core i5 4ης γενιάς, οθόνη LED 15,6”, σκληρό δίσκο 1ΤΒ και Windows 8, στην καταπληκτική τιμή των €499 και σε 24 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.


Ο Lenovo G510, διαθέτει ό,τι χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος στην σημερινή έντονη καθημερινότητά του, ο οποίος θέλει να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του για να εργάζεται και να διασκεδάζει, χωρίς περιορισμούς και συμβιβασμούς: Ισχυρά χαρακτηριστικά για να γίνονται όλα γρήγορα και απροβλημάτιστα, προηγμένα υποσυστήματα πολυμέσων όπως ο εντυπωσιακός ήχος από τα Dolby Advanced Audio για ποιοτική ακρόαση, ξεκούραση και ποιοτική οθόνη, μεγάλης χωρητικότητας δίσκο για να αποθηκεύονται video, μουσική, ταινίες, και φωτογραφίες χωρίς περιορισμούς, τεχνολογία εξοικονόμησης μπαταρίας Lenovo Energy Management για μεγάλη διάρκεια και αντοχή. Και βέβαια ο Lenovo G510 είναι εύχρηστος, κομψός και ελαφρύς για να μεταφέρεται εύκολα παντού.


H προσφορά για τον φορητό υπολογιστή Lenovo G510, είναι διαθέσιμη μόνο στο www.you.gr και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.